marți, 25 septembrie 2012

La un pas de podium pentru tinerii dansatori de la NIKONS Iaşi



* Sportivii clubului de dans sportiv NIKONS Iaşi au participat cu trei perechi la Cupa Phoenix de la Bucureşti, la o competiţie gigant, cu 333 perechi înscrise în concurs
Amira Niculiţă şi sportivii clubului NIKONS Iaşi

La Bucureşti s-a derulat nu cu mult timp în urmă Cupa Phoenix la dans sportiv, acolo unde tinerii sportivi de la clubul NIKONS Iaşi au fost prezenţi la competiţie sub conducerea antrenoarei Amira Niculiţă.
La clasa E (12-13 ani, 21 perechi participante), perechea ieşeană Talancă Albu Bogdan -  Păduraru Narcisa Lorena a ocupat un onorant loc 4, fiind la un pas de podium. În finala de şase, s-a dansat vals lent, vals vienez, quick step, samba, cha-cha şi jive, acolo unde cuplul menţionat anterior de la NIKONS Iaşi a ocupat locurile 3-5-3-4-3-3 şi cu o sumă a locurilor de “21” s-a clasat în final pe locul 4. Într-un concurs câştigat de Safta Christian Ştefan – Luţă Ana Alexandra (Soft Step Bucureşti), o altă pereche de la NIKONS Iaşi, Raţă Mihai Gabriel – Ciobanu Ana Maria s-a clasat pe locul 7, după o comportare promiţătoare.
La clasa Hobby (6-11 ani, 18 perechi participante) s-a impus perechea Golban Vlad – Radu Daria Maria (Soft Step Bucureşti), într-o finală în care s-au dansat vald lent, quick step, cha-cha şi jive. O evoluţie promiţătoare la această clasă de concurs a avut-o şi perechea Mereuţă Răzvan Andrei – Ambrono Georgiana Gabriela (NIKONS Iaşi), care s-a clasat pe locul 14, ea fiind la început de carieră sportivă.
Sâmbătă, pe 29 septembrie, vom merge cu 5 perechi la competiţia internaţională de la Cernăuţi, din Ucraina, unde sperăm să obţinem rezultate foarte bune. Clubul nostru va deschide la Iaşi o nouă sală pentru dans sportiv, în cartierul Nicolina I”, ne-a declarat, la final, Mariana-Constantina  Niculiţă, preşedinta clubului de dans sportiv NIKONS Iaşi.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu