vineri, 25 septembrie 2020

Cupa “Comunei Miroslava” la șah, ed. a IV a


Joi  10 septembrie 2020  în Valea Adâncă din comuna Miroslava s-a desfășurat a IV a ediție a concursului “Cupa Comunei Miroslava”  la șah.
Au participat 38 de copii din Balciu, Cornești, Găureni, Horpaz, Miroslava, Uricani, Valea Adâncă, Valea Ursului și Vorovești , mici și mai mari șahisti care au luat parte pe parcursul verii la proiectul “Șah în toată comuna Miroslava”.
Copiii s-au întrecut în partide interesante,au demonstrat un real progres, la finalul concursului toți au fost răsplătiți cu diplome și medalii ,iar cei cu punctaj maxim și cu cupe!
Astfel la categoria Fete 7 ani, Alexia Dorobăț din Valea Adâncă a fost prima, la Fete 10 ani campioane au fost declarate Izabela Miron din Valea Ursului și Medeea Cozaru din Miroslava, în timp ce la Fete 14 ani s-a desprins în câștigătoare Andrei Ioana din Uricani.
La băieți competiția a fost mai echilibrată, cu răsturnări de situație și la final puctaj maxim au obținut , la categoria Băieți 10 ani, Erik Daraban din Vorovești, iar la Băieți 12 ani, Raul Șlupec din Cornești.
Cupe și premii speciale au obținut Diana Constantinescu din Găureni, Luca Butnărică din Balciu, Robert Căpraru și Ricardo Petrea din Horpaz.
De remarcat că pe tot parcursul competiției care s-a desfășurat în aer liber   s-au respectat normele sanitare privind prevenirea contaminării cu noul coronavirus Covid-19 ,copiii au fost verificați de către un medic la începutul concursului în ceea ce privește temperatura corpului,iar toți participanții la eveniment au purtat măști și au folosit dezinfectant.
 “Mulțumesc copiilor care au participat și părinților care i-au adus la cursuri,  mulțumesc tuturor persoanelor care s-au implicat pe parcursul acestei veri în derularea proiectului nostru “Șah în toată comuna Miroslava”, proiect care astăzi a fost finalizat cu organizarea  competiției  “CUPA  COMUNEI  MIROSLAVA” la șah, ediția a IV a, o ediție specială, adresată copiilor amatori de șah din toate satele comunei Miroslava”  ne-a declarat Alin Ghiocel Apostol ,profesor de șah și organizatorul concursului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu