duminică, 18 octombrie 2015

Boxerii ieşeni au evoluat în Republica Moldova



În perioada 9-11 octombrie 2015, în comuna Popovca, de lângă oraşul Bălți (Rep. Moldova) a avut loc turneul internațional  de box denumit "Cupa Promovării", la categoriile de vârstă: copii, cadeți, juniori, tineret și seniori, în care antrenorii  Nicu şi Constantin  Brânzei au făcut  deplasarea  cu 7 sportivi de la CSŞ Unirea Iaşi şi cu seniorul de la CS CFR Iași, Jugan Gheorghe.
Cei doi antrenori ieşeni ne-au declarat următoarele: "Evoluția  boxerilor de la CSŞ Unirea a fost la un nivel foarte bun. Sportivil Mazdrag Ionuţ Emilian, născut în anul 2000, a ocupat primul  loc la cat. 70 kg. cadeti. Apoi Arădoaie  Eusebiu Vlad - cat. 60 și Anchidin Ionuţ - cat. 70 kg, ambii născuți  în 1999,  au ocupat locul 2, cu toate că evoluția lor a fost mult  peste adversarii întâlniţi, făcând o finală de toată  frumusețea.
La categoria copii - 30 Kg, Roman Ionuţ a ocupat locul 2 şi la categoria 38,5 kg, Ferariu Denis Ionut a ocupat  locul 2, la fel cu o evoluție foarte bună.
La categoria 70 Kg, juniori Dodan Laurenţiu a avut un adversar care a participat la Campionatul Mondial din Saint-Petersburg (Rusia) şi căruia i-a făcut față cu foarte mult curaj, dar până la final a trebuit să se recunoască  învins.
La categoria  60 kg tineret, Petriuc Andrei a ocupat locul 2, dar meciul galei l-a făcut Jugan Gheorghe - cat. 69 kg prin tehnica şi combativitatea sa, iar localnicii au venit special să-l vadă fiind un vechi admirator al lor cu ani in urmă".
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu