miercuri, 7 octombrie 2015

Echipa feminină de volei Penicilina Iași la începutul unui nou campionat



Conducerea clubului și antrenorul Dan Gavril au stabilit lotul cu care Penicilina Iași va aborda noua ediție a Diviziei A1, din care fac parte 15 jucătoare. Componența  este următoarea:
Mihaela Stângă (postul în echipă:coordonator, vârsta: 21 de ani, talia: 1,78 m. ), Simona Filip (extremă, 18 ani, 1,75 m), Diana Macovei (coordonatoare, 20 de ani, 1,78 m.), Simona Corina Mocanu (secund, 20 de ani, 1,82 m.), Ana Maria Ursachi (principal, 18 ani, 1,86 m.), Andra Streşină (principal, 20 de ani, 1,82 m.), Melinda Sipos (principal, 25 de ani, 1,90 m.), care au evoluat în echipa ieșeană și în ediția anterioară.
Lor li se adaugă: Katarina Jovanovic ( Serbia, secund, 24 de ani, 1,87 m. venită de la Amiens Volley-Ball - Franța ), Jelena Cvijović  (Muntenegru, 23 de ani, 1,85 m., venită de la ŽOK MD Zrenjanin - Serbia), Marina Kovacheva (Bulgaria, universal, 27 de ani, 1,87 m., venită de Apollon Limasol - Cipru ), Maria Grabovețkaia (Republica Moldova, libero, 26 de ani, 1,74 m), Tatiana Diaconița (Republica Moldova, secund, 25 de ani, 1,80 m., venită de la Știința Miroslava), Raluca Pichiu (universal, 24 de ani, 1,75 m., venită de la Știința Miroslava ),  Andra Ibănescu (libero, 19 ani, 1,75 m., venită de la C.S.Ș Unirea Iași), Ana Delescu (universal ,19  ani, 1,75 m., venită de la C.S.Ș Unirea Iași).
Despre noul demers al formației ne-a vorbit Vasile Stângă, președintele A.C.S. Penicilina: ”Am întărit lotul cu  jucătoare venite din alte campionate naționale, care au o valoare recunoscută și o bună experiență. Încercăm astfel să obținem în acest an o poziție în clasament conformă cu investiția făcută și cu imaginea S.C. Antibiotice în domeniul medicamentelor. În această ideie am început o colaborare cu reputatul tehnician Dan Gavril, un antrenor care a activat ani la rând, cu rezultate notabile, la echipele de volei din Piatra Neamț și la loturile naționale ale României. Obiectivul nostru este ocuparea unuia dintre locurile 5-6. Întrecerea nu va fi una ușoară, dar noi o așteptăm cu încredere”.
La rândul său, antrenorul Dan Gavril ne-a declarat:”Penicilina a fost și trebuie să redevină un brand în voleiul românesc. Pentru mine, venirea la ”cârma” formației ieșene constituie o provocare, o nouă experiență care sper să fie una pozitivă. Ne pregătim cu asiduitate și pot spune că jucătoarele nou venite sau integrat bine în colectiv. Răspunsul tuturor s-a dovedit a
 fi favorabil la intensitatea ridicată a antrenamentelor , precum și în cele opt meciuri de pregătire cu adversari de valori diferite. Clubul ne asigură condiții foarte bune de pregătire și, ceea ce este important, pentru refacere după efort. Sigur, partidele oficiale din campionat și din ”Cupa României”, îmi vor oferi și alte răspunsuri legate de valoare și calitatea
 jocului, pentru că, în fapt, rezultatele se cuantifică”.
Sâmbătă, în prima etapă de campionat, în deplasare, Penicilina Iaşi se va confrunta cu CSM Târgovişte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu