marți, 27 februarie 2018

O sportivă de la CS Omega Tehnoton Iaşi, campioană europeană la tir



La Gyor, în Ungaria, echipa feminină a României a câştigat medalia de aur la Campionatul European de tir cu aer comprimat, după o finală câştigată în faţa reprezentativei Danemarcei în proba de puşcă aer comprimat - 10 metri. În finala mare, România a învins Danemarca cu 22-18, după ce în semifinale a trecut de naţionala Elveţiei. Medalia de bronz a fost cucerită de Ucraina, după 21-19 cu Elveţia.
Echipa României a avut în componenţă sportivele Laura Coman, Eliza Molnari şi Roxana Tudose, aceasta din urmă fiind legitimată la Clubul Sportiv Omega Tehnoton Iaşi.
O felicit pe Roxana Tudose, sportivă legitimată la Clubul Sportiv Omega Tehnoton Iaşi, pentru aurul câştigat la Campionatul European de tir, la Gyor, în Ungaria. Acest rezultat aduce o rază de speranţă pentru sportul ieşean şi ne îndreptăţeşte să privim cu optimism spre posibilitatea obţinerii unei noi medalii la Jocurile Olimpice.  Felicitări tuturor componentelor echipei naţionale!”, a declarat Maricel Popa, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi.
Ultimul medaliat olimpic al României la tir a fost Alin Moldoveanu, care a cucerit medalia de aur la JO de la Londra, în 2012. Sportivul este, de asemenea, legitimat la clubul Omega Tehnoton Iaşi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu