duminică, 16 iulie 2017

Dragomir Iordache și Mihai Axinte, pe podium la ”Cupa României”


Săptămâna încheiată duminică a fost, din nou, una cu succese pentru trăgătorii ieșeni. La ”Cupa României” pentru pușcă glonț-seniori, ieșeanul Dragomir Iordache a confirmat ascensiunea de formă, câștigând ambele probe, 60 focuri culcat și 3x40 focuri (trei poziții). Mai mult, el a stabilit și un nou record național de seniori și juniori la 3x40 de focuri, cu 451,5 puncte, îmbunătățind vechea performanță cu 7,5 puncte, ceea ce reprezintă o diferență consistentă în tir.
Surpriza întrecerilor a venit din partea antrenorului său de la C.S. Politehnica Iași, Mihai Axinte, care s-a clasat al doilea la trei poziții și al treilea la poziția culcat, după o luptă dramatică, în ambele întreceri, cu experimentatul  Marius Vasile (Steaua).

În cadrul Campionatului Național de pușcă  juniori II, glonț și aer comprimat, sportivii clubului Politehnica Iași au cucerit nouă medalii de argint și bronz la individual și pe echipe. Printre protagoniștii probelor desfășurate (40 focuri culcat, 3x20 focuri, 20 focuri în picioare, 20 focuri în genunchi) s-au aflat și alți elevi ai antrenorului Mihai Axinte, precum Ștefan Ciortan (o medalie de argint la individual), Vlad Rotariu (trei medalii de bronz la individual). Echipa Politehnica, alcătuită din cei doi, cărora li s-a alăturat Alexandru Tănase, a câștigat patru medalii de argint la glonț și una de bronz la aer comprimat.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu