vineri, 15 noiembrie 2019

Halterofila Ionela Atincăi - trei medalii de bronz la senioare


În perioada 12-15 noiembrie 2019, la Bascov - Piteşti a avut loc etapa finală a Campionatelor Naţionale de haltere pentru seniori şi senioare, acolo unde au fost prezenţi şi sportivii clubului CFR Iaşi, sub conducerea antrenorului Dănuţ Fron.
La feminin, în cadrul categoriei 71 kg, ieşeanca Ionela Atincăi (doar 17 ani) a cucerit trei medalii de bronz la smuls, aruncat şi la totalul olimpic, pe locul 2 fiind o altă ieşeancă, Bianca Grigoraş, care a început şi ea halterele la CS CFR Iaşi, dar acum concurează pentru CSU Galaţi.
Pe prima treaptă a podiumului s-a clasat Mariana Dumitrache, de la LPS Constanţa,
La masculin, în cadrul categoriei 102 kg, halterofilul Ştefan Robu, tot în vârstă de 17 ani şi tot de la CS CFR Iaşi s-a clasat de trei ori pe locul 4, fiind la un pas de podium.
Primele trei locuri au fost ocupate de Leonard Cobzariu (Steaua Bucureşti), Andrei Ciobanu (SCM Bacău) şi Aurel Tătaru (Farul Constanţa).
"La Naţionalele de seniori de la Bascov, în ultima competiţie oficială a anului, clubul nostru a reuşit a frumoasă performanţă prin tânăra şi talentata Ionela Atincăi, care a cucerit trei medalii de bronz şi a repetat succesul de anul trecut, de la Bucureşti. De asemenea, a fost pentru prima dată când două ieşence, foste colege de club la CFR Iaşi, Atincăi şi Grigoraş s-au confruntat şi au urcat pe podium la aceeaşi categorie de greutate", ne-a declarat la finalul competiţiei argeşene, antrenorul ceferist ieşean Dănuţ Fron.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu