duminică, 3 noiembrie 2019

Înfrângere cu gust sărat!

În Sala Sporturilor din Sărata Monteoru, gazdele de la Luceafărul Buzău au învins la limită, cu scorul de 4-3 (2-1) pe moldovenii de la ACS Futsal Poli Iaşi, în etapa a VI-a din Seria I a Ligii a II-a de futsal.

Evoluţia scorului în partida derulată duminică, 3 noiembrie 2019, a fost: 0-1, 2-1 (la pauză), 2-2, 4-2, 4-3 (rezultat final), cu menţiunea că golurile oaspeţilor au fost reuşite de Vlăduţ Mocanu, Mario Şchiopu şi Alexandru Pricop.
Pentru Poli Iaşi au evoluat: George Pădure - Radu Guţu, Valentin Pricop, Alexandru Pricop, Denis Pasnicu, apoi Ciprian Jitariuc - Mario Şchiopu, Vlăduţ Mocanu, Vlad Dudău, Alexandru Dudău. Antrenor: Marius Cozma. Delegat: Ştefan Tudorache.
Nu a putut evolua Radu Pisică, care este accidentat.
Meciul de la Sărata Monteoru a fost arbitrat de brigada
Marian Carp (Galaţi) - Dragoş Mocanu (Brăila), observator federal fiind Sebastian Capţan (Galaţi).
La finalul jocului, delegatul echipei ieşene, Ştefan Tudorache, care este şi preşedintele clubului din Dealul Copoului, ne-a declarat: "Nu am avut noroc şi am pierdut la limită. Oricum, cred că nu putem rata turneul final din play-off şi acolo vrem să ne revanşăm!".
Nu s-a mai jucat Sporting Dărăbani   - ACS Futsal Ceahlăul Piatra Neamţ, deoarece echipa din Dărăbani s-a retras din campionat, iar Fortius 2014 Buzău a stat.
La zi, clasamentul în Seria I arată astfel:
1. Luceafarul Buzău                                       3          3         0          0          24-12   9
2. ACS Futsal Poli Iaşi                                  4          2          0          2          23-13  6
3. ACS Futsal Ceahlăul Piatra Neamţ           2          1          0          1          10-12  3
4. Fortius 2014 Buzău                                    3          0          0          3          11-31   0
În ultimele meciuri din sezonul regulat, Poli Iaşi mai are de jucat cu Fortius 2014 Buzău (în deplasare) şi ACS Futsal Ceahlăul Piatra Neamţ (acasă). Primele trei clasate se califică la turneul play-off, care asigură promovarea în prima ligă.
Din Seria a II-a, sunt ca şi calificate la turneul play-off echipele ACS KSE Târgu Secuiesc, ACS West Deva şi Kereszthegy Remetea.
DAM TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu