vineri, 17 ianuarie 2020

Tenismenul ieşean Răzvan Aghion a câştigat turneul de pe teren propriu

Luna ianuarie 2020 a debutat la Baza sportivă CFR Iaşi cu turneul de tenis denumit "Cupa Iaşului de Iarnă", pentru categoriile de vârstă 10 ani, 12 ani şi 18 ani, la feminin şi masculin. Principalul organizator al competiţiei de la arenele de tenis CFR Iaşi (pe cele trei terenuri de la "balon") a fost CS Vergilius Iaşi, arbitrul principal fiind Cătălin Costaş, iar directorul de turneu antrenorul Vergil Aghion, ajutat de antrenoarea Raluca Aghion.
Tânărul şi talentatul tenismen Răzvan Aghion (16 ani), legitimat la CS CFR Iaşi a obţinut trei victorii din tot atâtea posibile la categoria de vârstă 18 ani şi a cucerit trofeul pus în joc. Succesele lui Răzvan Aghion, antrenat de binicul Vergil şi mama Raluca, au fost: 6-1, 6-1 cu Rareş-Petru Popa (TC Coreco Iaşi) - clasat pe locul 4, 6-0, 6-1 cu Vlad Lefter (TC 2008 Dorohoi) - locul 3 şi 7-5, 6-3 cu Bogdan Damian (TC Vaslui) - locul 2 pe tabloul tip şah.
Ceilalţi câştigăzoti au fost:
- Cat. 18 ani feminin: GORSUNOVA DARIA (CS Vergilius Iaşi);
- Cat. 12 ani feminin: CUCU SIMONA (ACS NITECH Bucureşti);
- Cat. 12 ani masculin: CIUBOTARU OCTAVIAN (CS UNIREA FOCŞANI);
- Cat. 10 ani feminin: CIORNEI ALEXIA MARIA (CS GIGLIO IAŞI). Una dintre semifinaliste a fost Elena Aghion (9 ani), nimeni alta decât sora mai mică a lui Răzvan Aghion.
- Cat 10 ani masculin: ARCIP DAVID IOAN (CS LECHNER TENNIS SCHOOL Braşov);
- Cat. 10 ani dublu mixt: NECULĂEŞ MIRUNA RITA (ACS SENSE ROMAN) / ARCIP DAVID IOAN (CS LECHNER TENNIS SCHOOL Braşov).
Luna viitoare, CS Vergilius Iaşi va organiza o nouă Cupă de Iarnă, tot la arenele CFR Iaşi, care va debuta pe 15 februarie 2020.

* 24 de ani pentru Bogdan Ionuţ Apostol
În altă ordine de idei, fostul jucător de tenis de la CS CFR Iaşi, Bogdan Ionuţ Apostol (care se antrenează acum la CSM Bucureşti cu Adrian Ungur) a împlinit frumoasa vârstă de 24 ani în ziua de vineri, 17 ianuarie 2020. Cu un sincer La mulţi ani şi din partea colegilor şi prietenilor de la arenele de tenis CFR Iaşi.
"Mă pregătesc acum la Bucureşti, cu Adi şi totul merge bine. Vom începe turneele săptămâna viitoare, în Turcia. Sper ca în acest an totul să fie bine pentru mine şi să cuceresc trofee. Mulţumesc de urări colegilor şi prietenilor din Iaşi", ne-a declarat în seara zilei de 17 ianuarie 2020 talentatul tenismen ieşean Bogdan Ionuţ Apostol, aflat la antrenament chiar şi de ziua lui. 
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu