sâmbătă, 9 mai 2020

ADUNAREA GENERALĂ A APS VA AVEA LOC ONLINE!

Programată inițial în ziua de 28 martie a.c. și amânată din cauza pandemiei coronavirusului, Adunarea Generală ordinară a Asociației Presei Sportive din România pe anul 2020 va avea loc online, în ziua de 14 mai, de la ora 18.00.
Consiliul APS a stabilit modalitatea de desfășurare a adunării, care va fi pe platforma Zoom. Vor putea participa toți membrii activi ai asociației, fiind de așteptat un număr mare de participanți!
Practic, în dimineața zilei de 14 mai fiecare membru APS cu legitimația la zi va primi pe mail-ul personal coordonatele prin care se va putea loga pe calculatorul propriu sau telefonul mobil la „Zoom Meeting”-ul programat, începând de la ora 17.50.
Principalele puncte pe ordinea de zi vor fi Raportul președintelui Dumitru Graur pentru activitatea pe anul trecut a asociației și aprobarea Bilanțului financiar în exercițiul 2019, după care vor urma Discuții, la care sunt invitați să ia parte cât mai mulți participanți.
Vă invităm așadar să ne fiți alături într-un număr cât mai mare la această premieră media, spre a dovedi că Asociația Presei Sportive, având o vechime de peste 90 de ani, poate supraviețui și acestei încercări cu totul neașteptate și neobișnuite pe care o suportăm în această perioadă!

* Asociația Presei Sportive din România decernează PREMIILE GAZETĂRIEI SPORTIVE pentru anul 2019

Dată fiind situația excepțională dictată de pandemia de coronavirus, Asociația Presei Sportive s-a văzut nevoită să amâne decernarea tradiționalelor Premii ale gazetăriei sportive pentru anul care a trecut.
Recent, Consiliul APS, întrunit într-o ședință online, a hotărât ca aceste premii să fie comunicate mai întâi online, urmând ca, într-un moment în care întrunirile vor fi posibile, să se organizeze o festivitate în cadrul căreia laureații premiilor APS 2019 să primească trofeele rezervate lor.
Iată care sunt laureații anului 2019 în presa sportivă din România:
*Radio, Premiul „Ion Ghițulescu”: Postul Radio Sport Total FM
*Emisiune TV, Premiul „Emanuel Valeriu”: Dan Filoti și Viorel Grigoroiu (Digi Sport Matinal)
*Comentariu TV, Premiul „Cristian Țopescu”: Ionuț Angheluță (Digi Sport)
*Presă scrisă, Premiul „Ion Cupen”: Amir Kiarash (Adevărul)
*Foto, Premiul „Petru Fuchs”: Raed Krishan (Gazeta sporturilor)
*Blog sportiv, Premiul „Teodora Maftei”: Daniel Marton (sportextra.ro)
*Tânăr jurnalist, Premiul „Grigore Caracostea”: Andreea Visu (Prosport.ro)
*Carte sportivă, Premiul „Ioan Chirilă”: Alin Buzărin, Cristian Costache (pentru volumul „Poveștile nemuritoare ale fotbalului românesc”)
*Premiul „Aurel Neagu”, pentru întreaga carieră: Stelian Trandafirescu (92 de ani)
*Premiul Special APS: Liviu Ștefan Manolache (statistician GSP și LPF)
(Consiliul APSR)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu