miercuri, 22 iulie 2020

Ieşeanul Răzvan Aghion, învingător la turneul de tenis "Memorialul Florenţa Mihai"

Plecată prea devreme în lumea de dincolo, dubla finalistă de la Roland Garros cu mai mulţi ani în urmă, românca Florenţa Mihai a fost din nou comemorată la arenele de tenis CFR Iaşi, în memorialul care îi poartă numele şi care s-a derulat în perioada 18-22 iulie 2020. Competiţia arbitrată de Cătălin Costaş şi supervizată de directorul de concurs Vergil Aghion, ajutat de antrenoarea Raluca Aghion, l-a avut drept câştigător la categoria 18 ani băieţi pe Răzvan Aghion, nepotul şi respectiv fiul celor menţionaţi anterior din familia Aghion.    
În finala categoriei, Răzvan Aghion l-a învins pe Eduard-Silviu Schipor cu scorul de 6-0, 7-6 (3), ambii jucători fiind componenţi ai clubului sportiv organizator, CFR Iaşi.   
La categoria 10 ani fete, sora lui Răzvan, Elena Aghion (CS Vergilius Iaşi) a fost semifinalistă, trofeul fiind dobândit de Andra Sănătescu, de la TC Oana Iaşi. Ceilalţi câştigători ai turneului ieşean disputat pe categorii de vârstă au fost:   
- 10 ani băieţi - Tudor-George Petroiu (Altius Tenis Club Bucureşti);    
- 12 ani băieţi: David-Ştefan Burac (TC Vaslui);
- 12 ani fete: Bianca-Maria Pleşcan (TC Coreco Iaşi);
- 14 ani băieţi: Sergiu-Constantin Urzică (CSM Moineşti);    
- 14 ani fete: Maria-Bianca Manolache (TC Leo Iaşi); - 18 ani fete: Daria-Maria Munteanu (TC Coreco Iaşi).    
Începând cu ziua de 3 august 2020, la Iaşi, la arenele de tenis de la Cereco şi Ciric se vor derula Campionatele Naţionale Individuale "U 18", acolo unde va fi prezent şi ceferistul ieşean Răzvan Aghion.                        
DAN TEODORESCU    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu