miercuri, 20 ianuarie 2016

Un nou început de an pentru echipa de fotbal feminin Navobi Iaşi


CS Navobi Iaşi pe stadionul din Dealul Copoului

Dupa o vacanta binevenita, echipa de fotbal feminin a Iasului, Navobi, a reluat activitatea de pregatire, marti 19 ianuarie 2016.
Pregatirea iesencelor se va desfasura in cateva etape: acomodarea organismlului la efort, cantonament local in perioada 8-14 februarie, si apoi o etapa cu cateva meciuri amicale in compania unor echipe din Superliga dar si cu echipe de peste Prut.  Prima partida oficiala din 2016, Navobi Iasi o va disputa acasa cu campioana Romaniei, Olimpia Cluj.
Un nou an, un nou inceput pentru noi. Abia am asteptat sa terminam vacanta si sa ne apucam din nou de treaba. Pe langa jucatoarele care au contribuit la succesul de a termina anul 2015 pe podium, ne bucura faptul ca Mirela Abalasei doreste prelungirea contractului cu noi, a revenit la echipa Elena Raduc, s-au recuperat Corina Musteata, Georgiana Ilas si am reusit sa primim cartea verde a jucatoarei internationale de la Lecce Italia, Claudia Dollorenzo. Cu aceasta echipa, la care vom promova cateva junioare si asteptam sa ni se alature si alte jucatoare experimentate cu care suntem in tratative, credem ca vom putea prinde play-offul competitiei, obiectiv ce l-am avut la inceputul campionatului. Avem in continuare nevoie de sustinere financiara, deoarece exista mare valoare si potential in echipa noastra. Cu bucurie putem anunta ca am fost invitati in perioada 24-27 martie 2016 in Grecia sa participam la Cupa Balcanica organizata de Federatia Elena de fotbal, impreuna cu UEFA. Speram ca Dumnezeu sa ne dea sanatate si sa ne atingem obiectivele propuse”, adeclarat prof. Adrian Ambrosie, manager CS Navobi Iasi
Lotul Navobi Iaşi pentru anul 2016 este următorul:
- Portari: Mirela Abălașei, Cătălina Cojocaru, Andreea Bărău, Andreea Ștefania Sighiartău.
- Apărători: Ștefana Ciobanu, Maria Magdalena Caia, Iulia Adalmina Zamfir, Iulia Mera, Andreea Scorțanu, Larisa Ambrosie, Monica Bențoiu.
- Mijlocași: Ana Foia, Nicoleta Deca, Rahela Gangal, Ana Maria Proca, Adina Rognean, Georgiana Ilaș, Elena Răduc.
- Atacanți: Teodora Plăcintă, Artimeza Ciubotariu, Andreea Grigoraș, Loredana Nica, Corina Musteață, Claudia Dollorenzo, Diana Elena Petrescu.
Pe 6 martie 2016, etapa a XI-a din Superliga de fotbal feminin programează partidele: CS Navobi Iaşi (locul 3, cu 18 puncte) - Olimpia Cluj (locul 1, cu 28 puncte), CS Independenţa Baia Mare - Asociația Club Sportiv „Heniu” Prundu Bârgăului, Vasas Femina Odorhei - ASA 2013 Târgu Mureş, Asociația „Fotbal Club Fair-Play” Bucureşti - Clubul Sportiv Real Craiova.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu