sâmbătă, 23 ianuarie 2016

Victorie italiană în Antalya pentru CSMS Iaşi


Sursa foto: CSMS Iaşi

În primul meci amical disputat de CSMS Iaşi în cantonamentul din Antalya, fotbaliştii din Dealul Copoului s-au impus cu scorul de 1-0 (0-0) în faţa ungurilor de la Soproni VSE.
Ieşenii au controlat jocul și au ratat mai multe ocazii, cea mai mare chiar în min. 45, când Vasile Gheorghe a driblat portarul advers și a șutat însă unul dintre fundașii echipei din liga a doua din Ungaria a respins de pe linia porții.
Singurul gol s-a înscris în min. 72, atunci când, mingea trimisă înalt de Enescu, din lovitură liberă, este reluată în poartă de juniorul Moldovan, cu un șut plasat de la 7m!
Ungurii puteau deschide scorul în min. 68, dar Caparco a respins incredibil în bara transversală şutul unui adversar.
Pentru CSMS Iaşi au evoluat:
- În prima repriză: Grahovac - Voicu, Saric, Frăsinescu, Ferrara - Creţu, Mitic - Bole, Vasile Gheorghe, Goge - Golubovic.
- A doua repriză: Hotoboc - Bosoi, Ciucă, Mihalache, Ţigănaşu - Creţu, Enescu - Goge, Vasile Gheorghe, Nuno Viveiros - Piccioni. Antrenor principal: Nicolo Napoli.
Au mai jucat în partea a doua a disputei Caparco - Basic, Tarsa şi Moldovan.
În Turcia, se va sta până pe 7 februarie, timp în care alb-albaștrii din Dealul Copoului vor mai disputa 4 meciuri de pregătire, astfel: 24 ianuarie – Lokomotiv Plovdiv (Bulgaria, prima ligă); 28 ianuarie – Chikhura Sachkhere (Georgia, prima ligă); 31 ianuarie – Zbrojovka Brno (Cehia, prima ligă); 2 februarie – Bohemians Praga (Cehia, prima ligă).
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu