miercuri, 15 februarie 2017

Programul lansării cărţii "Între două secole", de jurnalistul ieşean Dan Teodorescu




La Pensiunea Aristocrat Iaşi - Sâmbătă, 18 februarie 2017, de la ora 11.00, va avea loc 
lansării cărţii "Între două secole" (2 volume, cu 900 pagini, cost promoţional de achiziţie - 60 lei), de jurnalistul ieşean ing. Dan Teodorescu.
Programul manifestării cu public al evenimentului cultural de la pensiunea menţionată din zona Bucium va fi următorul:


1. Deschiderea evenimentului este făcută de autorul Dan Teodorescu. Manifestarea este dedicată nepoţilor Silviu Teodorescu (care împlineşte 10 ani chiar pe 18 februarie 2017, iar el ne oferă o mini-expoziţie de quilling-decoraţii de hârtie) şi Gabriel Teodorescu (care va împlini 8 ani pe 12 martie 2017, recent legitimat la secţia de şah de la CS Politehnica Iaşi şi viitor participant la Campionatele Mondiale de şah şcolar de la Iaşi, din perioada 21-30 aprilie 2017).
2. Prezentarea cărţii: Mihai Batog Bujeniţă, Rodica Rodean (redactorul cărţii), Vasile Arhire, Horia Zilieru (punctul 2 se interferează cu punctul următor 3).
3. În dialog telefonic cu actorul Petru Ciubotaru (ora 11.15 - de la Teatrul Naţional Vasile Alecsandri Iaşi, are repetiţii la acea oră şi spectacol omagial seara - cu "Teatru 200") şi jurnalistul Georg Barth (ora 11.30 - din Passau, landul Bavariei, Germania).
4. Recital actoricesc cu Andreea Lungu.
5. Muzică populară cu interpretul Alexandru Ursache.
6. Muzică populară cu interpreta Maria Lincu.
7. Dans sportiv cu NIKONS Iaşi (antrenor-coregraf: Amira Niculiţă) - partea I
8. Recital sportiv de taekwondo şi gimnastică ritmică cu multipla campioană Claudia Teofana Postu
9. Muzică populară cu interpreta Rodica Ioniţă-Grosu.
10. Dans sportiv cu NIKONS Iaşi - partea a II-a
11. Prezentarea campioanelor şahului juvenil de la Politehnica Iaşi, recent medaliate la Campionatele Naţionale de juniori de la Băile Felix: Miruna Lehaci (la cat. 14 ani) şi Ema Obadă (la cat. 12 ani).
12. Recital epigramatic cu membrii Asociaţiei Literare Păstorel Iaşi
13. Muzică folk cu Teodor Munteanu
14. Dans sportiv cu NIKONS Iaşi - partea a III-a
15. Prezentarea alpinistului ieşean Daniel Popescu, care a participat recent la o expediţie unică în Argentina, pe vârful Santinelei de Piatră (Aconcagua, 6.962 metri altitudine).
16. Momente magice cu Nicu Ochiană (Magicianul Nicolas).
17. Sesiune de autografe cu jurnalistul Dan Teodorescu.
18. Coktail, tort aniversar "La mulţi ani, SILVIU", discuţii prieteneşti...

- Moderatori: Mihai Batog Bujeniţă şi Dan Teodorescu

*** Nu va putea participa la eveniment tânăra interpretă de muzică populară Karla Ursu, care a fost invitată la Bucureşti, unde va cânta imnul Romăniei în deschiderea partidei de rugby România - Spania, meci care se va disputa tot sâmbătă, 18 februarie 2017, de la ora 14.00, în direct pe Dolce Sport. Jocul a fost programat iniţial la Iaşi, dar a fost mutat în urmă cu puţine zile la Bucureşti, deoarece terenul stadionului din Dealul Copoului este îngheţat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu