marți, 5 septembrie 2017

La arenele CFR Iaşi s-a încheiat turneul juvenil de tenis "Cupa de toamnă Vergilius"



La începutul toamnei calendaristice, mai precis în perioada 2-4 septembrie 2017, arenele de tenis CFR Iaşi au găzduit turneul denumit "Cupa de Toamnă Vergilius", directorul de concurs fiind antrenoarea Raluca Aghion, iar arbitrul principal Cătălin Costaş, ambii din Iaşi.
După meciuri spectaculoase la nivel juvenil, câştigătorii au fost următorii tineri tenismeni:
- Categoria 10 ani fete: Miruna Apăvăloaie (TC 2008 Dorohoi);
- Categoria 10 ani băieţi: Ştefan Vlad Secară (TC Coreco Iaşi);
- Categoria 12 ani fete: Ioana Balmuş (TC Coreco Iaşi);
- Categoria 12 ani băieţi: Tudor Ştefăniu (CSŞ Unirea Iaşi);
- Categoria 16 ani fete: Sabina Simionică (TC Micul AS Iaşi).

* Ieşeanul Răzvan Aghion evoluează pentru CSM Oradea

Să mai menţionăm că în această săptămână, la Centrul Naţional de Tenis Bucureşti se desfăşoară Campionatul Naţional pe echipe pentru categoria 14 ani.
Revenit recent din Belgia, unde a participat la 3 turnee din cadrul circuitului "Tennis Europe", jucătorul Răzvan Aghion (CS CFR Iaşi) va evolua în echipa CSM Oradea, în urma unui protocol de colaborare între cele două cluburi.  CSM Oradea a învins în primul joc, cu 5-0, pe AS Tenis Club Bucureşti II şi a ajuns în careul de aşi al competiţiei, mai precis la turneul final de tip şah, alături de Dinamo Bucureşti, Ştiinţa Constanţa şi AS Tenis Club Bucureşti I.
În sferturile de finală ale turneului, în meciul contra echipei AS Tenis Club Bucureşti II, aflat pe poziţia nr. 1 în echipa orădeană, ieşeanul Vergil Aghion s-a impus cu 6-1, 6-0 în faţa lui Damian Cucu. Au fost patru meciuri de simplu şi unul de dublu, iar Răzvan Aghion a adus primul punct pentru CSM Oradea. Celelalte patru puncte au fost câştigate de noii colegi ai lui Răzvan Aghion, ei fiind Vladimir Cuc, Mihai Lungu, Zoltan Teszari - la simplu şi de perechea Lungu / Teszari - la dublu.
Marţi, pe 5 septembrie, în prima dispută de pe tabloul final, CSM Oradea se va confrunta cu CS Ştiinţa Constanţa.
Raluca Băcescu este arbitru principal al competiţiei din Capitală.  
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu