joi, 22 august 2019

Răzvan Aghion se impune în Cupa Iaşului la tenis


În perioada 10-16 august 2019, arenele CFR Iaşi au găzduit Cupa de Vară a Iaşului la tenis, principalul organizator fiind clubul Vergilius Iaşi. A fost un turneu destinat jucătorilor tineri, la categoriile de vârstă 10 ani, 12 ani, 16 ani şi 18 ani, la masculin şi feminin.
Dacă arbitrul principal a fost Cătălin Cosraş, directorul turneului a fost antrenorul Vergil Aghion, secondat de fiica sa, Raluca Aghion. În concurs s-au mai aflat copiii Ralucăi şi nepoţii lui Vergil, ei fiind Răzvan Aghion (doar 15 ani), care s-a impus la o categorie de vârstă superioară - 18 ani şi Elena Aghion (9 ani), care a ajuns până în semifinalele turneului fetelor de 10 ani.
Aşadar, la băieţi, la categoria 18 ani, trofeul a fost cucerit de Răzvan Aghion, de la clubul CFR Iaşi, după trei victorii consecutive: 6-0, 6-0 cu Bogdan Damian (TC Vaslui), 6-0, 6-0 cu Teodor Munteanu (CS Dacia Galaţi) şi 6-2, 6-1 cu Vlad Lefter (TC 2008 Dorohoi).
Ceilalţi câştigători ai competiţiei ieşene de categoria I au fost:
MASCULIN - PROBA DE SIMPLU:
- 10 ani: David Matei Dandu (ACS Kymstar Piatra Neamţ);
- 12 ani: Lucian Andrei (TC Coreco Iaşi);
- 16 ani: Mihail Omarov (Daimon Sport Club Bucureşti).
FEMININ - PROBA DE SIMPLU:
- 10 ani: Iustina Gradinariu (TC Coreco Iaşi);
- 12 ani: Bianca Pleşcan (TC Coreco Iaşi);
- 16 ani: Claudia Călin (ACS Orhideea Piatra Neamţ).
FEMININ - PROBA DE DUBLU:
- 12 ani: Bianca Pleşcan (TC Coreco Iaşi) - Nora Cojocaru (CS Vergilius Iaşi).
Începând cu 7 septembrie 2019, arenele de tenis CFR Iaşi vor găzdui competiţia denumită "Cupa de toamna a Iaşului - proba de dublu", iar de pe 14.septembrie se va derula "Cupa Vergilius - pe echipe".
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu