miercuri, 9 mai 2012

Finalistele din “Europa League” au susţinut antrenamentul oficial pe “Naţional Arena” din Bucureşti


* Componenţii echipelor Atletico Madrid şi Athletic Bilbao au sustinut, marţi seara, antrenamentul oficial pe Arena Naţională din Bucureşti, înaintea finalei Ligii Europa de miercuri seară

Jucatorii antrenati de Diego Simeone au facut 15 minute de stretching, iar timp de zece minute au exersat jocul de pase. În ultima jumatate de ora, jucatorii madrileni au exersat finalizarile în urma unor centrari de pe benzi, dar si faza de aparare. Dupa formatia pregatita de Diego Simeone pe gazon au intrat bascii de la Athletic Bilbao.
Jucatorii antrenati de Marcelo Bielsa s-au strâns la centrul terenului unde un secund le-a aratat jucatorilor scheme de joc, iar apoi fotbalistii le-au pus în practica. Acestia au exersat iesirea din aparare cu mingi lungi, dar si jocul pe benzi.
Alte exercitii presupuneau iesirea din aparare cu mingea plecata de la portar, aceasta trecea pe la 3-4 fundasi dupa care era degajata dincolo de jumatatea terenului.
Iker Munian, care nu s-a antrenat înainte de plecarea spre Bucuresti, a participat normal la sedinta de pregatire de pe Arena Nationala.
La finalul sedintei de pregatire, fotbalistii basci au exersat lovituri de departajare, lucru pe care nu l-a facut si jucatorii de la Atletico Madrid. Un secund îsi nota marcatorii, dar si pe cei care ratau. La finalul sedintei de pregatire, masorii si secunzii si-au facut poze pe gazon.
De asemenea, jucatorii, la încheierea antrenamentului, s-au dus la vestiare, revenind dupa scurt timp si facând o poza de grup pe gazonul Arenei Nationale.
Finala Ligii Europa, dintre Atletico Madrid si Athletic Bilbao, este programata miercuri, de la ora 21.45, in direct la PRO TV.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu