sâmbătă, 21 ianuarie 2017

Mai tari decât bulgarii!



În cantonamentul din Antalya (Turcia), în al treilea meci de pregătire susţinut în această perioadă, echipa de fotbal CSM Politehnica Iaşi a învins sâmbătă, 21 ianuarie 2017, pe bulgarii de la Vereya Stara Zagora (locul 9 în prima ligă) cu scorul de 2-0 (0-0). Golurile formaţiei din Dealul Copoului au fost reuşite de Andrei Cristea (min 72, din 11metri, penalty-ul fiind provocat tot de el) şi de moldoveanul Alexandru Boiciuc (min. 76, din pasa lui Alexandru Ţigănaşu).
Formula de start utilizată de antrenorul Eugen Neagoe, pentru CSM Poli Iaşi, a fost Grahovac - Voicu, Ciucă, Frăsinescu, Sato - Ciucur, Răuţă, Vasile Gheorghe, Panţîru - Böle, Moldovan.
În repriza a doua au mai evoluat:
- Din min. 46: Bosoi, Mihalache, Ştefanescu, Bădic, Ţigănaşu şi Cristea în locul lui Voicu, Frăsinescu, Böle, Vasile Gheorghe, Panţîru şi respectiv Moldovan.
- Din min. 63: Caparco şi Danale în locul lui Grahovac şi Ciucur.  
- Din min. 73: Boiciuc în locul lui Cristea.
- Din min. 82: A revenit în joc Panţîru în locul lui Sato.
- Din min. 85: a debutat juniorul Axinte în locul lui Caparco.
De menţionat că informaţiile de la faţa locului au fost transmise de directorul sportiv Marius Onofraş, care a adăugat că "echipa ieşeană a făcut un joc bun".
Luni, 23 ianuarie, CSM Poli Iaşi va juca cu FC Tosno (Rusia,  Liga a II-a), iar miercuri, 25 ianuarie, în ultimul amical din cantonamentul din Turcia va întâlni pe Dunav Ruse, din prima ligă a Bulgariei.

* De la fotbal la futsal, tot cu CSM Poli Iaşi

Tot luni, 23 ianuarie, de la ora 16.30, Sala Polivalentă ieşeană va găzdui un derby din Liga I de futsal, dintre CSM Poli Iaşi şi campioana naţională en-titre, CS City'us Târgu Mureş, în direct pe FRF TV (Internet). Primele rezultate din etapa a 16-a din Liga I de futsal, în cele două jocuri disputate sâmbătă, 21 ianuarie, au fost: CFF Clujana Cluj - KSE Târgu Secuiesc 3-3 (1-0) şi Autobergamo Deva - CS United Galaţi 3-3 (0-1).
 Duminică se mai joacă, de la ora 17:00, meciul Spicom Sfântu Gheorghe - Informatica Timişoara, iar luni, după meciul de la Iaşi, de la ora 18:00 se va disputa meciul Dunărea 2005 Călăraşi - Futsal Klub Odorheiu Secuiesc, în direct pe Digi Sport 2.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu