duminică, 15 ianuarie 2017

Penicilina, din nou, la drum!



Voleibalistele ieșene vor relua parcursul în Divizia A1 marți, 17 ianuarie, când vor disputa, pe teren propriu, o partida restantă cu CSU Medicina Târgu Mureș. Întâlnirea ar fi trebuit  să se dispute în data de 17 decembrie 2016, dar a fost reprogramat pentru 17 ianuarie 2017, deoarece echipa oaspete a avut jucătoare în pregătire la acea dată, la lotul U 20 al României, lot care a participat la preliminariile Campionatului Mondial, la începutul lunii ianuarie.
Elevele lui Dan Gavril s-au pregătit intens, antrenamentele având o structură complexă. Singurul obiectiv în partida cu mureșencele este victoria. Aceasta ar aduce Penicilina pe locul 7, la un punct de CSM Lugoj, echipă aflată pe locul 6, care permite accesul în turneul play-off al campionatului.
Partida Penicilina Iaşi - CSU Târgu Mureș se va desfășura în Sala Polivalentă din Iași, marți, 17 ianuarie 2017, de la ora 17:00.
În etapa a 14-a din campionatul feminin, pe 21 ianuarie, se va derula jocul CSU Galaţi - Penicilina Iaşi, oaspetele fiind favoritele disputei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu