luni, 2 decembrie 2019

Sala de box CFR Iaşi a găzduit Memorialul Iosif Mattes


Pe 29 noiembrie 2019, Clubul Sportiv CFR Iaşi a organizat cea de a XX-a ediţie a Memorialului "Iosif Mattes", competiţie care a avut loc la sala de box "CFR-Nicu Brânzei" din incinta stației CFR Socola.
Turneul a fost organizat în parteneriat cu CSŞ Unirea Iaşil la startul lui fiind prezenţi circa 30 de tineri sportivi de la cluburile CFR Iaşi, CSŞ Unirea Iaşi, ACS "Nada Florilor" Fălticeni, Gym Box Iaşi, CS Olimpia Zărneşti.
Au fost meciuri de box la cadeţi, juniori şi tineret, iat la finalul competiţiei pugiliştii clubului CFR-CSŞ Unirea Iaşi au obţinut cinci medalii de aur şi alte cinci de argint.
Performerii ceferişti ieşeni au fost:
CADEŢI:
1. Donea Marian - cat. 46 Kg - Locul 1;  
2. Şufaru Costel - cat. 46 Kg - Locul 2;
3. Gugulică Adrian - cat. 52 Kg - Locul 2;
4. Roman Ionuţ - cat. 57 Kg - Locul 2;
5. Nechifor Cosmin - cat. 64 Kg -  Locul 1;
6. Roman Şerban - cat. 64 Kg -  Locul 2;
7. Dascălu Andrei - cat. 60 Kg - Locul 1.
JUNIORI:
8. Luca Adrian - cat. 60 Kg - Locul 1;
9. Calistru Narcis - cat. 63 Kg -  Locul 2.
TINERET:
10. Cobzaru Bianca - cat. 57 Kg - Locul 1.
Au mai fost înscrişi în competiție Botezatu Maria şi Dănilă Cosmin.
Să mai remarcăm şi faptul că, în perioada 27-30 noiembrie 2019 s-a desfășurat în Sala Polivalenta din Iași, Cupa României de box pentru tineret. Clubul Sportiv CFR Iaşi a participat la turneu cu sportivul Robi Oarză (cat. 81 Kg), care s-a clasat pe locul 3.
Conducerea secţiei ceferiste de box mulţumeşte pe această cale, pentru sprijinul acordat, Companiei Cotnari şi NoryClub.
După cum ne-a declarat antrenorul Tinu Brânzei, CS CFR-CSŞ Unirea Iaşi preconizează să organizeze anul viitor, în luna ianuarie, Cupa Unirii la box.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu