joi, 6 februarie 2020

SUSȚINE ECHIPA ORAȘULUI TĂU! PUTEM PENTRU POLI!

* Oricine poate contribui cu până la 3,5% din impozit, persoane fizice, și cu 20%, persoane juridice, pentru viitorul fotbalului ieșean.

CSM Politehnica Iaşi continuă frumoasa tradiţie de 75 de ani a fotbalului în Copou, echipa fanion a oraşului şi a Moldovei marcând epocile prin numele importante de jucători formaţi care au ajuns să reprezinte echipele naţionale şi grupări celebre din Europa, conferind mândrie și bucurie suporterilor care trăiesc în alb-albastru.
În ultimii ani, am bifat prima participare intr-o competiție continentală și ne-am calificat, în premieră pentru o echipă din regiune, în playoff-ul Ligii I. Iar acum, CSM Politehnica are o nouă conducere administrativă prin revenirea fostului căpitan Ciprian Paraschiv, cu experiența anilor de top management al Federației Române de Fotbal. Antrenor principal este Mircea Rednic, tehnician cu un palmares impresionant.
Obiectivul nostru este să dezvoltăm acest simbol, CSM Politehnica Iaşi, iar împreună să ne bucurăm atât de performaţele sportive, pe care le proiectăm chiar la nivel internațional, cât şi de impactul activității noastre asupra comunității.
CSM Politehnica Iaşi este acum o familie deschisă tuturor celor care ne împărtășesc viziunea și care cred în proiectul nostru. Împreună vom reconstrui şi consolida un club reper pe harta fotbalului!
Suntem la începutul unei evoluții, iar Poli e azi un copil care vine cu toată moștenirea importantă a părinților săi, adică tradiția și responsabilitatea istorică a acestui club. Ca orice copil care urmează să crească și să își depășească predecesorii, Poli are nevoie de susținerea celor care o iubesc și care se regăsesc în sângele alb-albastru al Moldovei!
Investește procentul din impozitul tău spre dezvoltarea clubului care te reprezintă cu adevărat! Tu ești suporterul care sprijină responsabil ceea ce iubește!
Alege, ca manager, să direcționezi procentul din profitul tău sau din cifra de afaceri spre clubul care înseamnă Iași și Moldova, construind astfel repere și modele prin sport pentru noile generații!
Pe www.politehnicaiasi.ro găsești toate detaliile, inclusiv posibilitatea de a completa online!
Tu ești managerul care investește în viziune!
Putem fi triști după înfrângeri, știind că putem zâmbi după victoria de mâine, dar până la capăt trebuie să PUTEM PENTRU POLI!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu