marți, 4 februarie 2020

TAEKWONDO WT: Tinerii sportivi ieşeni triumfă în Germania


În zilele de 1 şi 2 februarie 2020, Clubul Sportiv Taeback Iași (antrenor: Daniel Ţibichi, care este şi preşedintele Asociaţiei Judeţene de Taekwondo WT Iaşi) a participat la competiția denumită "Internațional Children's Championships", care s-a desfaşurat în localitatea Sindelfingen, din Germania.
Tinerii sportivi ieşeni s-au pregătit exemplar pentru această competiție internațională, fiind prima  participare a sportivilor din Dealul Copoului la un concurs de înalt nivel european. Rezultatele excelente
s-au materializat şi în numărul de medalii cucerite de elevii lui Daniel Ţibichi, după cum urmează::
- La competiția de poomsae clubul ieşean a obținut 14 medalii, dintre care 7 de aur, 4 de argint și 3 de bronz.
Medaliaţii în competiţia menţionată au fost următorii:
- Individual - medalii de aur: Andrei Chistol, Mocanu Eduard, Varzari Alexandra;  medalie de argint: Andriescu Cosmina, Sandu Ruxandra, Șerban Andrei; medalii de bronz: Ciobanita Amalia, Șerban Bianca, Mihalache Cosmin.
- Perechi - medalii de aur: Andriescu Cosmina/Chistol Andrei și Varzari Alexandra/Mocanu Eduard; medalii de argint: Sandu Ruxandra/Șerban Andrei.
- La echipe - medalii de aur: Ciobanita Amalia/ Andriescu Cosmina/Șerban Bianca și Șerban Andrei/Mocanu Eduard/Mihalache Cosmin.
- La competiția de kyorugi a fost un singur sportiv ieşean înscris în concurs, el fiind Mihalache Cosmin (10 ani) care a câştigat medalia de aur la categoria  - 33 kg.
În finala categoriei - 33 kg, Paul Cosmin Mihalache l-a învins cu scorul de 25-11 pe Oliver Juchno, din Luxemburg..
De menționat ca sportivul Mocanu Eduard și-a sărbătorit ziua de naștere alături de colegi, împlinind 10 ani in perioada competiției.
La finalul competiției, clubul Taeback Iaşi a câștigat locul 1 în clasamentul general pe medalii, cu felicitări şi din partea organizatorilor germani.
Consucerea clubului ieşean de taekwondo WT (sport olimpic) mulțumeşte pe această cale tinerilor sportivi pentru implicare şi dăruire, dar și părinților pentru susținerea necondiționată pentru obținerea acestor rezultate extraordinare.
DAN TEODORESCU


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu