sâmbătă, 19 decembrie 2015

Ieşeanul Alexandru Marin, o nouă victorie pe ringul profesionist din SUA


Fostul component al secţiei de box al clubului sportiv CFR Iaşi, Alexandru Marin, antrenat în România de Nicu Brânzei şi Tinu Brânzei a trecut nu cu mult timp Oceanul, pentru a urca de ringul profesionist din SUA. La doar 23 ani, Alex Marin "Spartan" (la categoria super-pană) are la activ 9 victorii din tot atâtea meciuri disputate, ultima fiind înregistrată pe 11 decembrie 2015, când l-a învins prin KO în repriza a III-a pe Gabriel Braxton (31 ani) în "Wellsburg Banquet Hall" din Wellsburg, West Virginia, USA.
Tot în 2015, fostul ceferist ieşean Alexandru Marin a mai obţinut alte trei victorii, învingându-i pe Stephon McIntyre (23 ani, pe 14 noiembrie, la puncte după 6 reprize), Nicholas Rodriguez (23 ani, pe 7 noiembrie, prin KO în repriza a II-a) şi Arturo Santiago (29 ani, pe 14 martie, la puncte după 6 reprize).
De menţionat că, în prezent, Alexandru Marin este rezident în Silver Spring, Maryland, SUA, dar niciodată nu a uitat oraşul său natal, Iaşi - din România, acolo unde a făcut primii paşi pe ringul magic la Clubul Sportiv CFR Iaşi, la Sala de box "Nicu Brânzei" de la Gara Socola.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu