vineri, 29 aprilie 2016

Hunedorenii şi-au tăiat partea leului la Campionatele Naţionale juvenile de popice (U 12)


În data de 27 aprilie 2016, arena de popice Siderurgica, din Hunedoara, a găzduit competiția națională dedicată juniorilor mici (U 12), pentru copii între 10 şi 12 ani. Concursul a fost finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului, prin Federația Română de Popice.
Cele două medalii de aur în întrecerea masculină şi feminină au revenit gazdelor hunedorene, iar pe podium au mai urcat tinerii popicari din Ploieşti şi Târgu Mureş, cu câte două medalii la activ, de argint şi bronz.
După cum ne-a informat Matilda Antal, vicepreşedintele CS Electromureş Târgu Mureş, clubul respectiv a fost prezent în competiţie cu 11 sportivi, 5 băieți și 6 fete, toți aflați la debut de carieră, ia antrenorii lor au fost Istvan Orosz şi Jozsef Seres.
Clasamentele finale ale competiției au fost următoarele:
- Fete:
1. Balosin Anna - Siderurgica Hunedoara;
2. Mihai Ștefania - Conpet Petrolul Ploiești;
3. Marin Daria Ștefania - Conpet Petrolul Ploiești.
- Băieți:
1. Marin Flavius - Siderurgica Hunedoara;
2. Denes Krisztian - Electromureș Târgu Mureș;
3. Laposi Robert - Electromureș Târgu Mureș.
Sportivii clasați pe podium au primit cupe, medalii și diplome din partea organizatorilor.
Tot la Hunedoara, în zilele de 7 şi 8 mai se va organiza turneul final al echipelor de senioare, iar la Ploieşti, în perioada 6-8 mai, cel al echipelor de seniori, acolo unde va fi prezentă şi formaţia campioană CFR Olimpia ACB Iaşi.
Tot în luna mai 2016, România va participa la Novigrad, în Croaţia, la "Mondialele" de popice pentru cadeţi (U 18), juniori (U 23) şi seniori, la feminin şi masculin.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu