vineri, 30 iunie 2017

Echipa de volei Penicilina Iaşi încă mai speră!



Conducerea S.C. Antibiotice S.A. Iași a organizat vineri, 30 iunie a.c., o întâlnire cu specialiști din domeniul voleiului (foste jucătoare ale clubului, antrenori, cadre didactice universitare, reprezentanți ai Fundației Sportului Ieșean, ai C.S.Ș, ”Unirea” Iași, ai Asociației Județene de Volei), cu scopul de a găsi posibile soluții pentru menținerea în Divizia A1, la un înalt nivel competitiv, a formației de senioare Penicilina Iași, pe care o finanțează.  Din discuțiile care au avut loc, a reieșit faptul că, pentru a realiza performanțe la senioare, este nevoie de un buget consistent, precum și de lansarea unor acțiuni ample de selecție și formare a jucătoarelor autohtone, cu sprijinul unor specialiști valoroși și pasionați.
Directorul general al S.C.Antibiotice S.A., ec.Ioan Nani, a lansat o provoacare mediului de afaceri și administrațiilor locale și județene de a se alătura societății comerciale pe care o conduce pentru readuce această echipă fanion a sportului românesc în prim-plan-ul voleiului național. ”La această oră este necesară unirea forțelor financiare ale mai multor companii cu cele ale administrației locale și județene pentru a face din A.C.S. Penicilina un club viguros, capabil să obțină rezultate de prestigiu, care, totodată, să atragă spre volei, un sport atât de frumos, și mulți copii din județul Iași, cât și din Moldova. În urma întâlnirii de astăzi, s-a format un Comitet de inițiativă care va avea ca prim obiectiv identificarea și atragerea și altor sponsori. Ei vor contribui, împreună cu noi, la asigurarea continuității activității de performanță la Iași și, dacă eforturile acestui comitet vor da roade, la relansarea voleiului feminin, în baza unei strategii eficiente”, a declarat ec. Ioan Nani.
Din acest organism fac parte Vasile Chebac, director în cadrul S.C. Antibiotice S.A., asist. univ. dr. Rareș Puni, cadru didactic la Universitatea ”Al. I. Cuza” din Iași, conf. univ. dr. Lucian Popescu, președintele Fundației Sportului Ieșean, prof. Cristina Lungu, fostă jucătoare, prof. Tatiana Popa, vicepreședinte al A.C.S. Penicilina Iași, prof. Lucia Chirilă, antrenoare, director adjunct al C.S.Ș. ”Unirea” Iași, Vasile Stângă, președinte al A.C.S. Penicilina Iaşi.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu