vineri, 2 iunie 2017

Pe ringul boxului profesionist din SUA: "13" cu noroc pentru pugilistul ieşean Alex Marin!



"Pantera Neagră" German Ivan Meraz (Mexic, 30 ani) a debutat în boxul profesionist pe 16 iulie 2005. A urcat pe ringul magic de 100 ori, unde a reuşit 55 de victorii, dintre care 32 au fost prin KO.  
Pe 20 mai 2017, în Gala de box profesionist "MGM National Harbor", din Oxon Hill - Maryland (SUA) el s-a confruntat cu românul Alexandru Marin (25 ani), crescut la CS CFR Iaşi de antrenorul Nicu Brânzei. Pugilistul Alex Marin a debutat în boxul profesionist pe 22 iunie 2013 şi are la activ, până acum, 13 meciuri disputate, cu tot atâtea victorii la activ, 9 dintre ele fiind prin KO.
Ultima "victimă" pe ringul de box al ieşeanului Alex Marin - alias "Spartanul" este chiar mexicanul German Ivan Meraz, învins de pugilistul român în gala din 20 mai 2017.
În cadrul categoriei "supercocoş", pe distanţa a 6 runde, Alexandru Marin l-a învins la puncte pe German Ivan Meraz, în unanimitate, deciziile celor trei judecători de ring (Dave Braslow, John Gradowski, Don Risher) fiind identice, de 60-54 în favoarea românului. Meciul a fost condus de arbitrul de ring Harvey Dock.
Născut la Iaşi, pe 22 martie 1992, Alexandru Marin este în prezent rezident în Bethesda (Maryland, SUA), unde trăieşte împreună cu soţia şi fiica sa.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu