marți, 5 februarie 2013

Ady Kerezsy, pe banca tehnică la CSMS Iaşi


Adrian Kerezsy

Începutul de cantonament în Antalya (Turcia) nu a fost de bun augur pentru antrenorul secund al echipei de fotbal CSMS Iaşi, Dănuţ Munteanu, care s-a accidentat la unul din antrenamentele formaţiei moldave. În urma acestui eveniment nedorit, spre Antalya a „zburat” Adrian Kerezsy, care devine astfel noul secund al antrenorului principal Liviu Ciobotariu. Dănuţ Munteanu, care anul trecut s-a operat la „câlcâiul lui Achile” a revenit în ţară şi urmează acum un tratament medical de specialitate, devenind indisponibil pentru o perioadă mai lungă de timp. 
În altă ordine de idei, să menţionăm că marţi, pe 5 februarie, CSMS Iaşi va disputa primul joc amical în cantonamentul din Turcia, împotriva formaţiei de primă ligă din Ucraina, Cernomoreţ Odessa, cu începere de la ora 17.00.
În afara meciului de astăzi, viitoarele adversare ale echipei CSMS Iaşi în meciurile de pregătire din Antalya sunt: St. Polten (Austria – Liga II) – pe 8 februarie, Torpedo Kutaisi (Georgia – Liga I) – pe 11 februarie, Vasas Budapesta (Ungaria – Liga II) – pe 12 februarie, Napredak Krusevac (Serbia – Liga II) – pe 14 februarie. După data de 15 februarie 2013, CSMS Iaşi va reveni în ţară şi va continua pregătirile pe stadionul din Dealul Copoului.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu