duminică, 24 februarie 2013

Marş triumfal către turneul semifinal pentru voleibalistele de la Penicilina CSŞ Unirea Iaşi



În propria sală de jocuri, junioarele de la Penicilina CSŞ Unirea Iaşi au câştigat astăzi, 24 februarie, în doar 54 minute, confruntarea cu formaţia LPS CSM Focşani, în cadrul etapei a IX-a a Seriei A din cadrul Diviziei Naţionale de volei junioare. În final, elevele antrenoarelor Anda Podaru şi Lucia Chirilă s-au impus în faţa adversarelor vrâncene cu scorul de 3-0 (25-10, 25-11, 25-6) şi rămân neînvinse în acest sezon. Pentru gazdele ieşene au evoluat jucătoarele: Camelia Pascariu – Andra Streşină, Simona Mocanu, Ana Ursachi, Simona Filip, Ana Delescu. A mai evoluat Andreea Dorin, iar pe banca de rezerve s-au mai aflat Alexandra Lungu, Mălina Florea şi Adelina Teodorescu.
A fost un meci foarte frumos, câştigat de o echipă foarte frumoasă şi extrem de pertinentă. Dorim ca la finalul sezonului să ne clasăm pe podium, avem o generaţie extrem de talentată în voleiul feminin românesc la nivel de junioare I”, ne-a declarat la finalul jocului din Sala Penicilina antrenoarea principală Anda Podaru.
Înaintea ultimei runde din prima fază a campionatului, pe primul loc al Seriei A se află Penicilina CSŞ Unirea Iaşi, cu un maxim de 21 puncte şi cu un setaveraj impresionant, de 21:1 !
Peste două săptămâni, pe 10 martie, în etapa a X-a, ieşencele vor evolua în deplasare, împotriva echipei LPS CSŞ Suceava. Celălalt joc al rundei va fi LPS CSM Focşani – LPS Unic Piatra Neamţ, iar CSŞ Pro Volei Botoşani va sta.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu