miercuri, 1 iulie 2015

CSMS Iaşi, o ultimă remiză în cantonamentul din Turcia



Miercuri, 1 iulie, CSMS Iaşi a încheiat la egalitate, 1-1, ultimul meci din stagiul de pregătire din Turcia, disputat împotriva formaţiei Amkar Perm, din Rusia.
După cum ne-a informat ofiţerul de presă al formaţiei din Copou, Mircea Ungureanu, antrenorul Nicolo Napoli a început meciul în distribuţia: Grahovac - Voicu, Mihalache, Ciucă, Ţigănaşu - Viveiros, Mitic, Enescu, Vasile Gheorghe - Ştefan Grigorie, Golubovic. După pauză au mai intrat: Sembrioni (fundaş de la FC Chiasso) - în locul lui Mihalache, Piccioni (vârf de atac de la Balzan Youths) - în locul lui Gheorghe şi Lukacs Bole - în locul lui Grigorie.
Din min. 61 au mai jucat Creţu, Goge şi L. Ganea, iar din min. 80, Bosoi în locul lui Voicu.
Golul ieşenilor a fost marcat de Bole, din penalty, în min. 80, iar Golubovic a ratat un 11 metri în min.28. Rusii au deschis scorul în min. 74. Două victorii şi două remize a fost bilanţul fotbaliştilor ieşeni în cantonamentul din Bolu (Turcia).
După acest joc de pregătire CSMS Iaşi va reveni acasă, iar pe 10 iulie, în deplasare, în prima rundă din Liga I, va evolua împotriva noii promovate FC Voluntari, de la ora 18.30, în direct pe Look Plus, Digi Sport şi Dolce Sport.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu