miercuri, 22 iulie 2015

SC FEROMET M SRL, o firmă de pretigiu a judeţului Neamţ !



S.C. FEROMET M SRL a fost înfiinţată în anul 1991, fiind una din primele societăţi comerciale cu capital integral privat din judeţul Neamţ şi din ţară. Dezvoltarea firmei a început de la „zero”, iar investind o mare parte din profit ea a beneficiat de spaţii, capacităţi noi de producţie, moderne, adecvate aplicării unor tehnologii avansate.
Domeniul principal de activitate al SC FEROMET M SRL Dumbrava Roşie - la 5 km de Piatra Neamţ este producţia de feronerie pentru mobilier de grădină şi ca activităţi secundare confecţii metalice (mobilier din fier forjat), protecţii anticorozive prin zincare electrochimică,termică şi protective peliculogenă prin vopsire în câmp electrostatic cu pulberi şi vopsele lichide.
Secţia de prelucrarea lemnului este dotată cu utilaje care permit prelucrarea lemnului din fază de buşteni până la transformarea lui în produs finit.
Procesul de fabricaţie se desfăşoară în ateliere specializate pe operaţii. În unitate de realizează o gamă largă de produse, fiecare cu tehnologie proprie, fluxurile de producţie ale acestora se întretaie şi se încrucişează.
Conducerea firmei se poate contacta prin email, la adresa temp@feromet.ro. Site-ul firmei nemţene, cu o largă activitate în România şi străinătate este www.feromet.ro.
Manager general: Ing. Ion Murguleţ.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu