marți, 14 iulie 2015

O firmă de renume în Iaşi şi România: CONAGRIS INVEST IAŞI !




CONAGRIS INVEST IAŞI a fost initiata in anul 2002, avand ca activitate  principala constructiile civile si industriale, in mod special in zona  Moldovei. Firma noastra se adreseaza firmelor specializate in lucrari de constructii  precum si persoanelor fizice, acoperind o gama larga de servicii :
- Lucrari de constructii, reparatii  in constructii si instalatii
- Lucrari de confectii metalice  si montaj
- Comercializarea si montarea  instalatiilor de preparat apa calda menajera cu energie solara, a instalatiilor  fotovoltaice si a instalatiilor eoliene de capacitate pana la 10kw
- Lucrari de protectie termica a  cladirilor
- Lucrari de izolatii rigide cu  aditivi din import
- Lucrari de terasamente, sapaturi,  nivelari, umpluturi de pamint cu utilaje grele  
Societatea CONAGRIS INVEST a avut o dezvoltare  dinamica datorita colectivului de specialisti bine pregatiti  profesional, capabili  si a seriozitatii in satisfacerea clientilor nostri. Solutiile tehnice noi, folosirea  materialelor performante, calitatea lucrarilor executate precum si grija fata  de clientii nostri au fost si sunt obiective de baza  pentru colectivul de  specialisti ai firmei noastre si pentru actionarul majoritar,  inginerul constructor ILIE SEREDIUC, cu o experienta internationala de peste 25 de ani.
Colindand tarile sudice ale Comunitatii  Europene, GRECIA, ITALIA, FRANTA, SPANIA, BULGARIA etc, pe  acoperisurile caselor se pot vedea instalatii solare cu boilere si panouri  solare, care produc apa calda menajera. In aceste tari, guvernele si populatia  au inteles ca prin folosirea ENERGIEI SOLARE pentru producerea apei calde si a curentului  electric se economisesc sume importante de bani si se realizeaza economii  foarte importante la combustibilii clasici (gaze, carbune, lemne), reducandu-se  astfel si poluarea atmosferei.
In Romania, 300 de zile pe an sunt insorite si pot produce ENERGIE SOLARA, fapt ce a  condus, incepand cu anii 1980, la producerea de panouri solare in orasul Alexandria, la fabrica  IAICA.
Astfel de panouri au fost montate pe terasele blocurilor din mai toate  orasele din tara noastra, producand apa calda  menajera.
Obiectivul de extindere a activitatii firmei in  domeniul energiilor regenerabile a fost stabilit de administratorul  firmei, dl. ing. ILIE SEREDIUC, ca urmare a experientei personale in acest domeniu.
In perioada anilor 1984-1989,  lucrand ca specialist in IRAK, a montat, pus in functiune si  exploatat timp de 5 ani prima instalatie solara de preparat apa calda menajera,  exportata de ROMANIA,  cu o capacitate de 10.000 litri / 24ore.
Inca de la infiintare, firma a desfasurat o  activitate intensa de marketing, cercetare si proiectare in domeniul energiilor  regenerabile: boilere solare, energie electrica fotovoltaica si eoliana.
Incepand cu anul 2003, firma CONAGRIS INVEST a  obtinut dreptul de distributie pe ROMANIA pentru boilere solare de  preparat apa calda menajera produse in GRECIA, cu capacitati cuprinse
intre 120  litri si 500 litri.
In primavara aceluiasi an, firma a importat primul lot de  instalatii solare complete, care au fost montate si puse in functiune in zonele  de nord si de sud a tarii la IASI,  BUCURESTI si CALARASI.
Instalatiile fotovoltaice si eoliene  comercializate de firma CONAGRIS INVEST sunt produse in SUA si GERMANIA, sunt  foarte fiabile, usor de instalat, silentioase si pot fi aplicate in orice  activitate domestica, in pensiuni izolate, pensiuni agroturistice, statii PECO,  ferme de animale, tabere de vacanta, semnalizari rutiere,  iluminat exterior (inclusiv  exterior stradal), apicultura etc.
Apa calda si energia electrica obtinute din  energia solara sunt total nepoluante iar amortizarea costurilor de achizitionare,  montaj si exploatare se realizeaza intr-un termen relativ scurt, de 2-3 ani.
Lucrarile de constructii si instalatii sunt realizate de firma, cu forta de  munca proprie si utilaje de constructii de ultima generatie cu operatori  atestati .
Pentru toate lucrarile executate, firma asigura garantie in conformitate cu  normativele in vigoare, asigura piese de schimb si service in perioada de  garantie si postgarantie.
Protectia si conservarea energiei este un  obiectiv major al firmei Conagris Invest, iar in acest sens specialistii  firmei au studiat si promovat solutii tehnice de protectie termica a cladirilor.
Firma a contractat executia unor lucrari de  protectie termica la fatadele cladirilor vechi (blocuri de locuinte si case  particulare) sau constructii noi de tip vila, in zona orasului IASI, pe str.  Soficu,
sat Paun, cartier Alexandru, soseaua Arcu,  str. Moara de Vant, scoala din satul Rediu  Aldei, vile cartier Bucium, vila din str. Fundac Mircea nr.8, vila in str. Brindusa nr.38, sediu firma IMECO etc.
Firma dispune de 2000 mp schele metalice de  fatada, utilaje, scule si unelte specifice, adezivi speciali de impermeabilizare  a tencuielilor exterioare si forta de munca specializata pentru acest gen de  lucrari.
Materialele speciale folosite in constructii sunt  importate din CE. Firma comercializeaza materiale pe baza de rasini sintetice CBR (Styrene-Butadine-Ruber) care sunt foarte cautate de constructori
pentru  inlaturarea infiltratiilor si exfiltratiilor apei in rezervoarele din beton  pentru apa, subsoluri de cladiri, camine de vane pe retelele de apa , camine de  canalizare, terase cladiri, balcoane, bazine
din beton la statiile de epurare.
De asemenea CONAGRIS INVEST mai comercializeaza masticuri  pentru rosturi, masticuri pentru rezervoare din beton, solutii chimice de  izolare a mucegaiului din cladiri, solutii chimice de inlaturare
a vopselelor  vechi de pe orice suport, cimenturi speciale rapide pentru stoparea  infiltratiilor de apa cu debit mare.
Pentru toate materialele comercializate de  firma se asigura retete tehnice, certificate de calitate, fisa tehnica a  produsului, fise tehnologice de lucru, asistenta tehnica la punerea in opera.
Activitatea de marketing si informare privind  noutatile referitoare la energia regenerabila, constructii, materiale de  constructii, utilaje si tehnologii a fost si este o preocupare continua a  specialistilor firmei.
Va multumim pentru interesul manifestat si va  invitam sa ne contactati telefonic, prin fax sau e-mail sau sa ne vizitati  pentru prezentari de oferte, produse, solutii tehnice sau pentru un sfat bine documentat in probleme de investitii in constructii.
Nu ezitati sa ne solicitati serviciile cu  utilaje grele pentru orice lucrare de terasamente, sapaturi, incarcari-descarcari  de materiale in/din auto, saparea si acoperirea santurilor pentru retele subterane sau diverse actiuni URGENTE cum ar fi deszapezirea  platformelor, drumurilor de acces, curtilor si accesul in locuri greu accesibile.
Speram sa salutam in curand prezenta  Dvs. printre partenerii nostri de afaceri!                                   
Firma CONAGRIS INVEST IASI are sediul în Str. Moara de Vânt, nr.4, corp B, IAŞI / ROMÂNIA - COD POSTAL 700377.
TELEFON / FAX: 0232 278345. TELEFON MOBIL: 0751.294131.
EMAIL: conagris_invest@yahoo.com.
(Sursa: www.conagris.ro)

Un comentariu: