joi, 27 octombrie 2016

CS Navobi Iaşi revine pe terenul sintetic din Copou



În ultima perioadă, în Superliga de fotbal feminin, echipa CFR Timişoara a susţinut două partide pe teren propriu, ambele restante din etapele anterioare. Rezultatele au fost: CFR Timişoara - CS Navobi Iaşi 0-0 (etapa I) şi CFR Timişoara - ASA Tg. Mureş 4-1 (3-0).

În urma victoriei de miercuri, 26 octombrie, antrenorul Florin Bugar (CFR Timișoara) a declarat: "Am jucat extrem de curajos și am avut realizări foarte bune, conducând la un moment dat cu 4-0, cu una dintre formațiile cele mai bune din campionat. Felicit pe toate fetele noastre pentru dăruire și mai ales pentru că au reușit să se concentreze și să finalizeze acțiunile și să marcheze goluri frumoase".

Joi, 27 octombrie, se dispută, la Cluj, cealaltă restanţă a etapei a V-a, dintre Olimpia din localitate (multiplă campioană naţională) şi CSŞ Târgovişte.

Clasamentul la zi arată astfel:
1. CFR 1933 Timişoara          6          5          1          0          31-6                 16
2. Olimpia Cluj                      4          4          0          0          37-1                 12
3. CS Navobi Iaşi                  5          3          2          0          16-3                 11
4. ASA Târgu Mureş             5          3          0          2          24-10               9
5. CS Real Craiova                5          3          0          2          12-10               9
6. CSŞ Târgovişte                 5          2          1          2          11-14               7
7. Vasas Femina Odorhei       6          1          1          4          7-24                 4
8. Independenţa Baia Mare    6          1          1          4          7-33                 4
9. Heniu Prundu Bârgăului     6          1          0          5          11-26               3
10. Fair-Play Bucureşti          6          1          0          5          10-39               3
Etapa a VII-a programează următoarele partide:
- Duminică, 30 octombrie (ora 11.00):
CFR 1933 Timişoara – Clubul Sportiv Real Craiova, CS Navobi Iaşi - CSŞ Târgovişte, Asociația „Fotbal Club Fair-Play” Bucureşti - Independenţa Baia Mare.
- Duminică, 30 octombrie (ora 13:00): Olimpia Cluj – Vasas Femina Odorhei, Heniu Prundu Bârgăului – ASA 2013 Târgu Mureş.
Aşadar, duminică, pe 30 octombrie, de la orele 11.00, pe terenul sintetic din Dealul Copoului, CS Navobi Iaşi întâlește nou promovata CSS Târgoviște, condusă de Mihai Tătăranu, antrenor secund la Naționala României U16-17. Partida va fi arbitrată de brigada: Baban Vlad (Iaşi) - Puşcaşu Ana (Iaşi) şi Condurache Adrian (Paşcani).
Referitor la acest ultim meci menţionat, cel de la Iaşi, am consemnat următoarele declaraţii:
- Prof. Adrian Ambrosie (manager la CS Navobi Iași): "Se anunță un campionat echilibrat și foarte interesant, în care fiecare poate bate pe fiecare. Felicit Timișoara și pe colegul meu Florin Bugar pentru performanța obținută până acum și pentru locul ocupat în clasament. Nici un rezultat nu poate fi știut dinainte, oricare formație poate termina pe podium și poate retrograda. De aceea, duminică trebuie să fim foarte atenți cu o echipă formată din jucătoare tinere, extrem de talentate și care poate pune probleme oricărui adversar. Sper ca experiența jucătoarelor noastre să se vadă atât în joc cât și pe tabela de marcaj și să ne consolidăm poziția pe podium!".
- Mihai Tătăranu (antrenor la CSŞ Târgoviște):"Venim la Iași cu abordarea pe care o avem la toate partidele, de a juca fotbal și de a câștiga puncte. Fiecare meci începe de la 0-0 așa că el este deschis oricărui rezultat. Știm că duminică întâlnim un adversar puternic și de aceea ne vom lua toate măsurile să ne vindem cât mai scump pielea pe teren!".
DAN TEODORESCU (Surse: CS Navobi Iaşi şi FRF)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu