vineri, 7 octombrie 2016

Metalurgistul Cugir-CSM Poli Iaşi, în Cupa României la fotbal



Casa Fotbalului din Capitală a găzduit joi, 6 octombrie 2016, tragerea la sorți a ”16”-imilor Cupei României la fotbal, fază a competiției în care intră automat și cluburilor din Liga I.
Jocurile din șaisprezecimile, optimile și sferturile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manșă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent.
În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri și, după caz, la executarea loviturilor de departajare din punctul de pedeapsă.
În jocurile din cadrul Cupei României se pot efectua maximum 3 înlocuiri de jucători.
Jocurile din cadrul șaisprezecimilor Cupei României vor avea loc marți/miercuri/joi 25/26/27 octombrie cu începere de la ora 14.30, cu exceptia jocurilor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit de Comitetul de urgență și comunicat ulterior pe site-ul FRF.
Programul meciurilor se prezintă astfel:  
- Unirea Tărlungeni - ASA 2013 Tg. Mureş
- CS Afumaţi - FC Botoşani
- Dinamo 1948 II Bucureşti - Dinamo 1948 Bucureşti
- Foresta Suceava - FC Steaua Bucureşti
- CS Baloteşti - FC Viitorul Constanţa
- ASU Poli Timişoara - Pandurii Tg. Jiu
- Metalurgistul Cugir - CSM Politehnica Iaşi
- CSM Rm. Vâlcea - CFR Cluj
- Chindia Târgovişte - ACS Poli Timişoara
- Dacia Unirea Brăila - Concordia Chiajna
- Nuova Mama Mia Becicherecu Mic - AFC Astra Giurgiu
- Sepsi OSK Sf. Gheorghe - CS Universitatea Craiova
- Academica Clinceni - FC Voluntari
- CSN Cetate Deva - Gaz Metan Mediaş
- Metalosport Galaţi - Luceafărul Oradea
- Olimpia 2010 Satu Mare - CS Mioveni
Aşadar, adversara echipei ieşene din Dealul Copoului va fi ACF Metalurgistul Cugir 1939 (jud. Alba), echipă care evoluează acum în Seria a V-a din Liga a III-a de fotbal. După patru meciuri disputate în cinci etape, Metalurgistul Cugir se află pe locul 4, cu 9 puncte şi un golaveraj de 9-1, după trei victorii şi o singură înfrângere.
De menţionat că, în turul al treilea al Cupei României la fotbal, pe 13 septembrie 2016 s-a jucat meciul ACS Fotbal Comuna Recea (MM) -  Metalurgistul Cugir (AB) 9-0, dar echipa din Cugir a promovat, la "masa verde", în turul următor, urmând a evolua acum în faţa ieşenilor de la CSM Poli.
DAN TEODORESCU (Sursa: FRF)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu