sâmbătă, 28 aprilie 2018

La fileul din dreapta Prutului


Sâmbătă dimineaţă, pe 28 aprilie 2018, Sala Penicilina din Iaşi a găzduit un meci amical internaţional de volei la nivel de speranţe. A fost Cupa Prieteniei la volei feminin, cele două combatante fiind Penicilina Iaşi (echipă antrenată de Tatiana Popa, care s-a calificat la turneul final de volei speranţe din România) şi echipa Şcolii Sportive Ştefan Vodă, din Republica Moldova. Chiar dacă scorul final a contat mai puţin, ieşencele au câştigat toate cele cinci seturi disputate, iar la finalul disputei jucătoarele participante la meci au primit din partea organizatorilor medalii, diplome şi cadouri.
Organizatorii partidei din Sala Penicilina au fost ASC Răzeşii Iaşi (preşedinte: fostul rugbyst Ciprian Ursu) şi AGS Repeblica Moldova. La festivitatea de premiere a participat şi copilul minune al Iaşului, Karla Ursu (9 ani), fiica lui Ciprian Ursu, sportivă de frunte la fitness şi gimnastică aerobică şi o foarte bună interpretă de muzică populară.
Talentatele voleibaliste de peste Prut, însoţite de antrenorii lor şi organizatorii ieşeni au vizitat apoi Complexul Palas şi Piaţa de la Palatul Culturii, unde fotografiile de grup au fost în prim plan. Meciul revanşă va avea loc în 2019, deci tradiţia continuă...
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu