miercuri, 18 mai 2016

CS Navobi Iaşi, ambasadorul României în Balcani!



In perioada 2-6 iunie 2016, echipa Clubului Sportiv Navobi Iasi va participa la turneul de fotbal feminin ”Balkan Women's Football Tournament”, organizat de Federația Elena de fotbal, în colaborare cu Primăria Municipiului Alexandroupolis și UEFA.
Turneul va avea loc in  Alexandroupolis, în Grecia, cu participarea a 5 echipe: F.C Olympia Sofia (Bulgaria),  ZFK Masinac Nis (Serbia), FC Navobi Iasi (Romania), FC PAOK Salonic (Grecia) si o selectionata a regiunii Thrace (Grecia).
Toate meciurile se vor disputa pe Stadionul Municipal "Fotis Kosmas" si vor fi televiziate de un post local.
PROGRAMUL MECIURILOR ARATĂ ASTFEL:
- VINERI (03.06.2016):
Ora 17.00: ZFK Masinac Nis - CS Navobi Iasi;
Ora 19.00: FC PAOK - FC Olympia Sofia;
- SÂMBĂTĂ (04.06.2016):
Ora 09.30: FC Olympia Sofia - Joint Team Thrace;
Ora 11.30: CS Navobi Iasi - FC PAOK;
Ora 19.00: Joint Team Thrace - ZFK Masinac Nis.
- DUMINICĂ (05.06.2016):
Ora 11.00: Finala pentru locurile 3-4;
Ora 19.00: Finala pentru locurile 1-2.
”Invitația de a participa la acest turneu internațional ne onorează și în același timp ne confirmă munca, rezultatele și potențialul la care am ajuns. Deși au fost invitate echipe din 8 țări, datorită problemelor financiare, s-a ajuns la un turneu cu 5 echipe. Nici noi nu avem rezolvată încă problema financiară, însă, așa cum am primit promisiuni de la Fundația Sportului Ieșean, credem că ea se va rezolva. Dacă mai sunt și alte persoane care vor să ne susțină, ușa este larg deschisă. Avem mare nevoie de toată lumea pentru a menține această echipă minunată. Oricum va fi, experiența acestui turneu va fi benefică pentru fete, care vor vedea nivelul la care dorim să ajungem în viitor. Și cred că există acest potențial. Mulțumim celor care au avut încredere în noi și ne-au susținut să realizăm aceste performanțe unice pentru noi și orașul nostru!", a declarat prof. Adrian Ambrosie, manager la CS Navobi Iași.
DAN TEODORESCU (Sursa: CS Navobi Iaşi)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu