duminică, 29 mai 2016

Trăgătorul ieşean Iordache Dragomir se impune la Plsen


Pe locul 1 este Dragomir Iordache !!!

Prestigiosul concurs din lumea tirului sportiv "Meeting of the Shooting Hopes" aflat la ediţia nr. 26 şi desfăşurat la Plzen, în Cehia, în perioada 26-29 mai 2016, a adus Iaşului un rezultat de excepţie, prin locul 1 la proba de 60 focuri culcat, 50 metri glonţ, cal. 5,6 mm.
Sportivul Iordache Dragomir, legitimat la CS Politehnica Iaşi, protagonistul acestui rezultat a reuşit în calificări să adune 624,3 puncte, cu 1,5 puncte mai mult decât recordul naţional al României. Acest rezultat l-a propulsat pe locul 2 în finală, acolo unde, datorită unui punctaj foarte bun, de 208,5 puncte, a reuşit să-şi domine adversarii, eliminându-i din concurs pe rând, pe unul câte unul.
Rezultatul de la Plzen a fost obţinut la scurt timp după ce la Iaşi, în competiţia naţională - etapa a 5-a, cu 5 zile în urmă sportivul Iordache Dragomir a doborât recordul naţional de seniori al României, la proba de 60 focuri culcat, 50 metri, cu 622,8 puncte.
Acest concurs confirmă evoluţia ascendentă din ultima perioadă a sportivului ieşean, bazată pe multă muncă, investiţie şi sprijin moral şi material.
În perioada 13-19 iunie 2016, Iordache Dragomir va fi prezent, împreună cu antrenorul Mihai Axinte, la Campionatul European de glonţ pentru juniori, de unde aşteptăm din nou un rezultat de excepţie din partea trăgătorului legitimat la CS Politehnica Iaşi!
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu