marți, 31 mai 2016

CSMS Iaşi merge cu fruntea sus la turneul final de futsal pentru tineret!



Etapa restantă cu numărul 10 din cadrul Seriei I a Diviziei Naţionale de futsal pentru tineret a programat partidele: Bukovina Vicov - Sănătatea Darabani 0-3 şi CSMS Iaşi - Ceahlăul Piatra Neamţ 4-4 (1-1). Partida de la Iaşi, disputată luni seara, pe 30 mai, în Sala LPS din Dealul Copoului, a prilejuit un nou antrenament cu public pentru echipa antrenată de Florin Nichifor, care s-a calificat fără prea mari probleme la turneul final de patru.

Într-un meci arbitrat de localnicii Vlad Ciobanu şi Bogdan Hanceariuc, pentru ieşeni au marcat Alexandru Pricop (2 goluri), Cosmin Stan, iar portarul formaţiei oaspete şi-a înscris un autogol când mai erau 3 secunde de joc. Într-un meci în care evoluţia scorului a fost 0-1, 1-1, 1-3, 3-3, 3-4 şi 4-4, pentru nemţeni au înscris Ungureanu, Văleanu (2) şi Nistor.
CSMS Iaşi a utilizat următoarea formaţie: Dumitraşcu - Mircia, Movilă, Stan, Alex Pricop, apoi Ilieş Grigoraş - Hârceag, Mihuleac, Leonte, Amarandei, Iacob, Creţu, Panaite. Antrenor: Florin Nichifor. Director Sportiv: Ştefan Tudorache. Team-manager: Ionel Popa. Ofiţer de presă: Dan Teodorescu.
La finalul jocului, directorul sportiv al echipei din Dealul Copoului, Ştefan Tudorache, ne-a declarat: "A fost 4-4 ca la teatru, cum se spune, în care noi am câştigat doi portari buni, pe Andrei Dumitraşcu şi Ilieş Grigoraş. În rest, cu atâtea cursuri festive pe cap în ultima perioadă, băieţii noştri au jucat mai slăbuţ, ei oricum erau calificaţi la turneul final...".
Clasamentul final al Seriei I arată astfel:
1. CSMS Iaşi                         12        8          1          3          79-41   38        25
2. Sănătatea Darabani             12        6          1          5          53-69   -16       19
3. Ceahlăul Piatra Neamţ        12        4          1          7          55-61   -6         13
4. Bukovina Vicov                 12        4          1          7          47-63   -16       13
La turneul FINAL FOUR, care va avea loc în 10 şi 11 iunie 2016, în Sala LPS din Iaşi, s-au calificat echipele CSMS Iaşi şi Sănătatea Darabani (Seria I), respectiv Futsal Klub Odorheiu Secuiesc şi Pro-Tineret Sighişoara (Seria a II-a).
În Liga I a seniorilor, în finala mare (locurile 1-2) se întâlnesc, după sistemul "2 din 3", echipele Informatica Timişoara şi CS City'us Târgu Mureş (cu ieşeanul Liviu Ruxandari în lot). Meciurile sunt programate la Târgu Mureş (pe 31 mai, ora 19.00, în direct pe Digi Sport 2) şi Timişoara (pe 6 iunie şi eventual pe 8 iunie dacă va mai fi cazul, de la ora 19.30).
În finala mică (locurile 3-4), meciul Autobergamo Deva (cu ieşeanul Narcis Cataramă în lot) şi CS United Galaţi este programat la Deva, pe 2 iunie, de la ora 17.30. Pe teren propriu, echipa din Deva a câştigat şi Cupa României la futsal, nu cu mult timp în urmă, la turneul final al competiţiei fiind prezentă şi CSMS Iaşi, eliminată în semifinale, cu 7-3, de CS United Galaţi.
DAN TEODORESCU


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu