marți, 21 martie 2017

Ceferiştii ieşeni, medaliaţi la "Cupa Vergilius" la tenis pe echipe



În perioada 18-20 martie 2017, la Roman a avut loc "Cupa Vergilius" la tenis pe echipe, pentru categoria de vârstă 14 ani. În cadrul echipelor participante au fost şi doi tenismeni de la CS CFR Iaşi, Răzvan Aghion şi Eduard Silviu Schipor, ambii urcând pe podium.
Fiecare echipă a fost formată din doi jucători de la cluburi diferite şi s-a jucat în sistem "Cupa Hopman", cu două meciuri de simplu şi unul de dublu.
În turneul final, pe primul loc al podiumului de premiere s-a clasat echipa alcătuită din Răzvan Aghion (CS CFR Iaşi) şi Adrian Gheorghe (CSM Brăila), care a învins cu acelaşi scor de 3-0 toate cele trei adversare întâlnite, reuşind astfel 3 victorii din tot atâtea posibile.
Pe locul 2, cu 2 victorii la activ s-a clasat echipa alcătuită din Dragoş Cazacu (Ştiinţa Constanţa) şi Alexandru Giurea (CSŞ Petroşani), iar pe locul 3, cu o victorie, a urcat pe podium echipa Eduard Silviu Schipor (CS CFR Iaşi) - Mihai Alexandru Negură (AS Club Sportiv Moldosport Bacău).
Pe locul 4, fără nici un succes, s-a clasat echipa Raed Saadedine (Ştiinţa Constanţa) - Adrian Robert Ciulea (CS Mamaia Idu).
Directorul de turneu a fost ieşeanca Raluca Aghion, iar arbitru principal Ionel Cobuz, din Roman.
Începând cu 25 martie 2017, arenele CFR Iaşi vor găzdui Cupa Vergilius, pentru proba de dublu, directorul de turneu fiind antrenoarea Raluca Aghion.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu