joi, 17 mai 2018

Adnana Lungu, o sportivă de aur a clubului CFR Iaşi

Adnana Lungu, pe cea mai înaltă treaptă a podiumului

La Sala Polivalentă "Elisabeta Lipă" din Botoşani se desfăşoară finalele Campionatelor Naţionale de haltere pentru juniorii III (9-12 ani) şi juniorii II (Under 15 ani), la fete şi băieţi.
Secţia de haltere a Clubului Sportiv CFR Iaşi, sub conducerea antrenorului Dănuţ Fron, a participat la această competiţie cu trei tineri sportivi, ei fiind Adnana Lungu (cat. 44 kg), Alexandru Pagu (cat. 28 kg) şi respectiv Marius Pagu (cat. 40 kg - chiar dacă el nu are mai mult de 30 kg greutate corporală).
În întrecerea fetelor de la categoria sa de greutate, ieşeanca Adnana Lungu a cucerit trei medalii de aur, după următoarele performanţe: 25 kg la smuls, 27 kg la aruncat şi 52 kg la totalul olimpic.
În competiţia băieţilor, Alexandru Pagu (fratele lui Marius Pagu) s-a clasat de trei ori pe locul 5, cu rezultatele: 13 kg la smuls, 25 kg la aruncat şi 38 kg la totalul olimpic.
În sfârşit, la o categorie de vârstă superioară, Marius Pagu a ocupat de trei ori locul 6, cu performanţele: 37 kg la smuls, 48 kg la aruncat şi 85 kg la totalul olimpic.
"La Botoşani am avut rezultate de excepţie, pentru toţi sportivii noştri. La băieţi, la categoria 40 kg, adversarii lui Marius Pagu au fost superiori ca vârstă şi greutate corporală, Marius cântărind doar 30 kg! De menţionat că sportivul nostru a trecut anul acesta şi la o categorie de vârstă şi greutate superioară!", a menţionat antrenorul ceferist ieşean Dănuţ Fron.
Tot la juniori II, dar la Under 17 ani, în perioada 19-23 iunie 2018, CS CFR Iaşi va participa la finalele Campionatului Naţional de haltere, de la Alba Iulia, unde probabil că va fi prezentă şi sportiva Ionela Atincăi.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu