miercuri, 30 mai 2018

Cupa Iaşului la popice veterani a rămas acasă!


În cadrul Festivalului Internaţional al Educaţiei (FIE), Primăria Municipiului Iaşi şi Clubul Sportiv CFR Iaşi au organizat Cupa Iaşului la popice pentru veterani (seniori +50).
Competiţia a avut loc la arena de popice CFR Iaşi, în ziua de sâmbătă, 26 mai 2018, cu participarea a peste 45 de sportivi din Iaşi, Bacova - jud. Timiş, Băicoi, Tg. Secuiesc, Constanţa, Sibiu.
Gazdele ieşene de la CFR Olimpia ACB au participat cu două echipe în concurs, prima dintre ele, în componenţa Constantin Iftimie, Mihai Chilaboc, Aurel Roiu, Dumitru Penciuc şi Ioan Herman cucerind locul 1. Pe locul 2 s-a clasat echipa din Sibiu, iar pe locul 3 echipa din Bacova - jud. Timiş. În afara podiumului s-a aflat a doua echipă de la CFR Olimpia ACB Iaşi, în componenţa Sorin Cotlarciuc, Mihai Iftimie, Vasile Croitoru, Florin Dăscălescu şi Mariana Zlăvog. Căpitanul de echipă al gazdelor moldave a fost Vasile Ţidularu.
În întrecerea individuală, pe diferite categorii de vârstă, ieşenii au mai cucerit alte medalii, astfel:
- Cat. 50-59 ani: Constantin Iftimie - locul 1 şi Dumitru Penciuc - locul 2.
- Cat. 70-79 ani: Ioan Herman - locul 1 şi Florin Dăscălescu - locul 2.
- Categoria peste 80 ani: Ştefan Deciu - locul 1.
Aşadar, în competiţia de la arena CFR, gazdele de la CFR Olimpia ACB Iaşi au cucerit un total de 6 medalii, dintre care 4 de aur şi alte 2 de argint.
Prin inspectorul de specialitate Ionel Popa, Primăria Municipiului Iaşi au oferit celor de pe podium cupe, diplome şi medalii, iar cele două echipe ieşene au primit şi tricouri, cu inscripţia FIE SPORT. Arbitrul principal al competiţiei a fost localnicul Iulian Gabriel Cucu, campion naţional în acest an cu echipa de seniori de la CFR Olimpia ACB Iaşi.
Festivitatea de premiere de la finalul turneului a fost oficiată de Ionel Popa, Vasile Botezatu şi Vasile Ţidularu, iar la "masa festivă" care a urmat s-au depănat amintiri de neuitat din lumea sportului popicelor de la nivel naţional şi internaţional.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu