miercuri, 11 iulie 2018

FC Poli Iaşi şi-a recăpătat identitatea!


Astăzi, 11 iulie 2018, CSM Politehnica Iași a primit dreptul de utilizare a siglei și a mărcii verbale FC Politehnica Iași și, astfel, sezonul 2018-2019 va începe cu adevărata identitate a Politehnicii Iași!
A fost un efort al întregii echipe, la inițiativa domnului Horia Sabo. Mulțumim, totodată, domnului Eduard Pascal pentru ajutorul acordat.
De asemenea, dorim ca în cel mai scurt timp posibil să ne recuperăm și palmaresul. Reușita de astăzi este parte din amplul proiect de performanță și imagine națională și internațională pe care echipa reprezentativă a orașului Iași l-a demarat.
Astfel, suporterii ieșeni vor avea prilejul să susțină adevărata și unica echipă alb-albastră. (Sursa: Poli Iaşi)

* Un nou portar la echipa din Copou

Alberto Cobrea a acceptat oferta Politehnicii Iaşi, semnând un contract valabil pe următoarele 2 sezoane.
Format la juniorii lui Udinese, Cobrea a mai evoluat, de-a lungul carierei, la Mioveni, Chiajna, Petrolul, Dinamo și FC Botoșani.
În sezonul trecut, el a apărat poarta Botoșaniului în 33 de meciuri, reușind să termine 14 dintre ele fără gol încasat.
"Am semnat cu Poli deoarece cei din conducerea actuală mi-au demonstrat că mă doresc cu adevărat. Chiar dacă aveam vreo urmă de îndoială înainte de a semna, după ce m-am întâlnit cu noul patron al echipei și mi-a prezentat proiectul și modul în care se dorește să evolueze lucrurile, m-au convins în totalitate. Sper că și cu aportul fanilor să ne îndeplinim obiectivele și să ne clasăm cât mai sus în clasament", a declarat noul jucător al Politehnicii.
Îi urăm bun venit și cât mai multe meciuri în care să închidă poarta Politehnicii! (Sursa: Poli Iaşi)

* Remiză în Turcia pentru FC Poli Iaşi

În cantonamentul din Turcia, Poli Iaşi a disputat miercuri, 11 iulie, un nou meci amical, adversara fiind formaţia Tractor Sazi (Iran). Scorul final a fost 2-2 (1-1), golurile ieşenilor fiind reuşite de Vlad Danale și Andrei Cristea.
Pentru FC Poli Iaşi, în primul "11", au evoluat: Târnovanu - Grosu, Gallego, Chelaru, Panţâru - Cracea, Danale, Francisc Cristea, Roşu - Patrick Petre, Munteanu.
Rezerve: Rusu - Neamţu, Zaharia, Mihalache, Frăsinescu, Cioinac, Rus, Moussa, Andrei Cristea, Ştefănescu.
Cu probleme medicale, s-au pregătit separat fotbaliştii Bădic, Bosoi, Sin şi Mihăescu.
Mâine, în ultimul amical din cantonamentul de la Bolu, ieşenii vor întâni formaţia turcă Konyaspor Nalçacılılar.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu