luni, 9 iulie 2018

Nostalgii fotbalistice în Dealul Copoului

1995, la Braşov...

La un sfert de veac de la cucerirea titlului de Campioană Națională cu echipa de juniori, CSM Politehnica Iași îi readuce pe teren pe eroii de atunci. Într-un meci al amintirilor plăcute, Campioana Naţională de Juniori din 1993 va întîlni formația care a promovat în 1995, după istoricul baraj de la Brașov.
Meciul nostalgic se va disputa vineri, pe 12 iulie 2018, de la ora 18:00, pe terenul principal al Complexului Emil Alexandrescu din Iaşi. „Juniorii” vor fi îndrumați de pe banca tehnică de profesorul Marian Moldovan, cel care, împreună cu regretatul Mițu Dănilă, antrena echipa campioană, în timp ce profesorul Leonida Antohi, tehnicianul care a reușit promovarea, va conduce echipa „promovaților”.
Jocul va fi condus de o brigadă specială de arbitri, cu Ştefan "Bimbi" Rotărescu, la centru, Gică Onofraș și Sorin Boca, asistenți, al patrulea oficial fiind Ionel Popa.
Invitații speciali, primarul Mihai Chirica și viceprimarii Gabriel Harbagiu și Radu Botez, dar nu vor lipsi nici susținătorii financiari ai celor două echipe, din acele vremuri, Dan Cîrlan, Pavel Hodea, Dumitru Paraschiv și Neculai Paraschiv.
Așteptăm o prezență masivă a publicului ieșean, al 12-lea jucător și în acele memorabile întîlniri.
     


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu