joi, 26 iulie 2018

La CN de tir sportiv: Trăgatorii ieșeni au speriat Bucureștiul!

Pe locul 1 - Dragomir Iordache, de la CS Poli Iaşi

Pe 25 iulie 2018, la Bucureşti, s-au încheiat Campionatele Naționale de glonț, calibru 5.6 mm,  distanţă de 50 metri, pentru juniori I (19-20 ani).
Iaşul "politehnist" a fost reprezentat de 5 sportivi, 4 la pușcă și 1 la pistol, trăgătorii fiind însoţiţi de antrenorii Mihai Axinte - la pușcă și Ioan Săcăleanu - la pistol.
În urma unei evoluţii strălucite au fost cucerite 8 medalii, dintre care 7 medalii de aur și una de argint, dar au fost obținute și câteva clasări aproape de podium.
Rezultatele au fost următoarele:
- Puşcă:
1. Proba individuală de 60 focuri culcat a fost câștigată de Dragomir Iordache, iar Ştefan Ciortan a ocupat un onorant loc 4. La echipe, Politehnica Iași s-a impus pe locul 1, în următoarea componenţă: Dragomir Iordache, Alexandru Tănase şi Ştefan Ciortan. 
2. La Proba 3x40 focuri se trag câte 40 f la fiecare sportiv din următoarele poziții de tragere: culcat, genunchi și picioare. La această probă, după cum ne spunea antrenorul Mihai Axinte, se fac clasamente pentru fiecare poziție de tragere, cât și pentru proba totală, 3x40 focuri, atât la individual cât și la echipe.
Ieșeanul Dragomir Iordache s-a impus (la individual) la 3x40 focuri și la 40 focuri picioare, iar la 40 focuri genunchi a ocupat locul 2.
Tot la individual menționăm pe Alexandru Tănase - locul 4 la genunchi și 5 la 3x40, iar Vlad Rotariu s-a clasat pe locul 4 la 3x40 focuri.
Echipa Politehnica Iași s-a impus categoric și a adus 3 medalii de aur la probele pe echipe.
- Pistol:
1. Sebastian Chisanovici a ocupat locul 4 la proba pistol sport și locul 6 la pistol liber.
De joi, 26 iulie debutează Campionatul Național de Tineret, programat până pe 28 iulie 2018.
"Sportivii noștri au rămas în cantonament la sediul Federaţiei Române de Tir Sportiv, în București", ne-a mai declarat antrenorul ieşean Mihai Axinte.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu