miercuri, 18 decembrie 2013

Canotaj pe ergometru în Sala Polivalentă ieşeană !


Sursa foto: FRC

Vineri, pe 20 decembrie 2013, Sala Polivalentă din Iaşi va găzdui Campionatul Naţional de canotaj pe ergometru, cu participarea sportivilor de top din România, la seniori şi juniori, la masculin şi feminin.
Competiţia ieşeană este organizată de Federaţia Română de Canotaj, în parteneriat cu Asociaţia Judeţeană de Canotaj Iaşi, CSM Iaşi, Fundaţia Sportului Ieşean şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Iaşi.
Concursul pe ergometru va debuta la ora 9.00, cu proba rezervată seniorilor, la care şi-au anunţat participarea toţi sportivii din loturile naţionale, la feminin şi masculin. Una dintre vedetele întrecerii va fi Irina Dorneanu, de la CSM Iaşi.
La ora 10.30, se va organiza şi un concurs pe ergometru pentru public, unde amatorii acestui sport vor “trage” pe o distanţă scurtă, de numai 500 metri.
După-amiază va fi întrecerea juniorilor, la care s-au înscris 196 sportivi, la seniori urmând a concura doar 64 sportivi, pe distanţa de 2.000 metri !
Conform protocolului publicat de Federaţia Română de Canotaj, COMITETUL DE ORGANIZARE al competiţiei din Sala Polivalentă ieşeană va fi alcătuit din:
1. ELISABETA LIPĂ – Preşedintele FR Canotaj şi Preşedintele Comitetului de Organizare;
2. GHEORGHE NICHITA – Primarul Municipiului Iaşi;
3. VASILE CÎTEA – Consilier Judetean Iaşi;
4. ADRIAN POEANĂ – Vicepreşedintele FR Canotaj şi Directorul CSM Iaşi;
5. SANDU POP - Secretar General al FR Canotaj;
6. IOAN LAZARIUC - Expert Sportiv al FR Canotaj.
COMPONENŢA JURIULUI de concurs este următoarea:
- MACOVEI RODICA - Presedintele juriului;
- NADĂŞEAN RALUCA – Secretar de concurs.
MEMBRII JURIULUI sunt: Dorin Alupei, Oancia Ana Maria, Fediuc Marian,
Grumezescu Dumitru, Robu Valentin, Bocan Adriana, Curelea Marius, Grigore Florian,
Grigore Vasile, Leonte Vasile, Lazariuc Ioan.
În Sala Polivalentă ieşeană se vor monta 16 aparate tip ergometru, pentru competiţia seniorilor şi juniorilor şi câteva ecrane performante pentru vizionarea acestor Campionate Naţionale de către spectatori.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu