marți, 3 decembrie 2013

CS Nikons Iaşi s-a “argintat” la Cupa Buzăului de dans sportiv


NIKONS pe podium la Cupa Buzăului

Cupa Buzăului la dans sportiv a adus pentru CS Nikons Iaşi o nouă medalie pe plan naţional. Noul cuplu ieşean Talancă Albu Bogdan - Bunduc Andreea a cucerit medalia de argint de la categoria D 14-15 ani. Iată că, la prima participare ca pereche nouă, Bogdan şi Andreea au urcat pe podium şi au toate şansele ca pe viitor să cucerească chiar şi medaliile de aur în proba favorită.
În concursul recent încheiat la Buzău, în organizarea Clubului de Dans Sportiv HAPPY DANCE şi sub egida Federaţiei Române de Dans Sportiv, podimul de premiere al clasei D, de la categoria 14-15 ani, a fost următorul:
1. Ceapraz Cristian Ionuţ - Constantinopol Anisia (La Passion Braşov);
2. Talancă Albu Bogdan - Bunduc Andreea (Nikons Iaşi);
3. Trifu Ştefan - Cristea Irina (Dino Constanţa).
La Cupa Buzăului la dans sportiv au participat 520 perechi din toată ţara !
În final, preşedinta CS Nikons Iaşi, prof. Mariana-Constantina  Niculiţă ne-a declarat: “La Buzău , Bogdan Albu-Talancă şi Andreea Bunduc au cucerit primul podium ca pereche nouă. Cu siguranţă vor veni şi alte succese pe viitor. Şi pentru că ne apropiem de sfârşitul anului 2013, vă mai informez că tradiţionala serbare de Moş Crăciun organizată ca un spectacol de către clubul nostru de dans sportiv va avea loc duminică, pe 22 decembrie, la ora 14.00, la Atheneul Tătăraşi. Vă aşteptăm cu mult drag !”.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu