vineri, 19 decembrie 2014

La CSŞ Anghel Saligny Iaşi, Moş Crăciun a sosit în „balans”, pe frânghia de gimnastică !



Vineri seara, pe 19 decembrie 2014, într-o atmosferă de vis, cu multe reuşite sportive pe covorul de concurs, gimnastele de la CSŞ Anghel Saligny Iaşi l-au aşteptat de Moş Crăciun. În sala de antrenamente din cartierul Bularga, cu un public numeros de faţă, a avut loc un reuşit spectacol oferit de gimnastele ieşene, de la categoria Mica Gimnastă până la senioare, în care am putut remarca cvintetul de mare performanţă al clubului coordonat de antrenorii Constantin Radu, Cătălina Radu şi Oana Cozma, alcătuit de talentatele Laura Aniţei, Andreea Verdeş, Ştefana Popa, Diana Pavel şi Mădălina Şufăru. Alături de cele cinci sportive de top naţional şi internaţional s-au aflat şi celelalte componente ale clubului CSŞ Anghel Saligny Iaşi, dar şi grupa de începători condusă de Alice Ţocu.
De menţionat că, printre zecile de sportive care practică gimnastica ritmică la CSŞ Anghel Saligny Iaşi s-au aflat şi trei... băieţi-debutanţi, care au ţinut pasul colegelor de club în mod onorabil !
Înaintea reuşitului spectacol cu public, prof. Constantin Radu (antrenor coordonator) şi prof. Mihaela Poroch (directorul Colegiului Tehnic de Transporturi şi Construcţii Iaşi) au prefaţat manifestarea cu nişte cuvinte de salut rostite din inimă, urând mult succes participanţilor şi un bun venit spectatorilor de toate vârstele !
După multe momente de măiestrie sportivă oferite de tinerele performere de la CSŞ Anghel Saligny Iaşi, Moş Crăciun şi-a făcut apariţia într-un mod inedit, coborând în balans, din înaltul sălii de sport din „Bularga”, pe frânghia de gimnastică ! A fost momentul culminant al spectacolului oferit de clubul ieşean de gimnastică ritmică, după care toate participantele au primit pachete cu cadouri de Crăciun, în aplauzele publicului, care a scandat în multe momente, acel magnific „BRAVOOOOOO” ca în sălile de teatru sau operă, de data aceasta adresat sportivelor de la CSŞ Anghel Saligny Iaşi, cele care sunt sau vor deveni cât de curând marele campioane ale României !
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu