sâmbătă, 13 decembrie 2014

Un nou meci CSMS Iaşi-Steaua Bucureşti în Dealul Copoului



* În perioada 12-14 decembrie, Cupa Ligii-Adeplast la fotbal programează sferturile de finală ale competiţiei.

Vineri, în primul joc, pe teren propriu, Pandurii Târgu Jiu a învins Oţelul Galaţi cu scorul de 2-0 (1-0), prin golurile reuşite de Nistor – min. 9 şi Buleică – min. 88.
Celelalte meciuri sunt:
- Sâmbătă: Dinamo Bucureşti - Universitatea Cluj (ora 20.00, în direct pe Look Plus, va arbitra Sebastian Colţescu, din Craiova);
- Duminică: Astra Giurgiu - FC Viitorul Voluntari (ora 16.30, în direct pe Look TV) şi CSMS Iaşi – Steaua Bucureşti (ora 20.00, în direct pe Look Plus, observatorul LPF fiind Cătălin Popa, din Vaslui).
Aşadar, duminică, pe 14 decembrie, de la ora 20.00, CSMS Iași joacă ultimul meci din acest an, pe stadionul Emil Alexandrescu din Copou, împotriva Stelei, recent eliminată din Europa League.
Pentru jocul de mâine, prețurile biletelor vor fi: Peluze - 10 lei; Tribunele A și B - 20 lei; Tribunele 0A și 0B - 30 lei; Tribuna 0 - 50 lei.
"După două înfrângeri în faţa Stelei pe final, în prelungiri, cred că a venit şi rândul nostru să câştigăm. Trebuie să-i batem şi noi. Cred că aceste două înfrângeri la limită în faţa Stelei demonstrează că nu a jucat chiar rău în acest final de an şi meritam mai multe puncte. Cu excepţia a câteva meciuri în care nu am contat şi am pierdut clar, am cedat în multe partide pe seama unor greşeli individuale. Dacă în meciul de duminică, din Cupa Ligii, nu vom mai face aceste gafe, cred că putem ieşi învingători. Sigur, ar fi fost mult mai importante pentru noi punctele în campionat, dar şi un succes în această competiţie este util pentru CSMS. Ar fi frumos să intrăm în vacanţă cu o calificare în semifinalele Cupei Ligii", a declarat pentru site-ul clubului din Dealul Copoului, preşedintele CSMS Iași, Florin Prunea.
După meciul de duminică, ieşenii vor intra în vacanţă, până pe 12 ianuarie 2015, când va avea loc reunirea lotului, urmată de un cantonament în Antalya, în Turcia.
DAN TEODORESCU


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu