duminică, 21 decembrie 2014

O reuşită serbare de Moş Crăciun la echipa de fotbal în sală CSMS Iaşi



Hotelul-Restaurant „La Castel” din zona ieşeană Breazu a găzduit sâmbătă seară, pe 20 decembrie, serbarea de Moş Crăciun în cadrul echipei de fotbal în sală CSMS Iaşi, formaţie care a încheiat anul 2014 pe locul 7 în Liga I, cu 14 puncte şi este în continuare în zona play-off a campionatului, doar cu forţe locale.
Sportivii, antrenorii şi stafful echipei din Dealul Copoului au audiat şi un frumos concert de colinde, iar Moş Crăciun cel adevărat, venit special din Laponia pentru această manifestare, a oferit frumoase cadouri celor prezenţi, totul într-o atmosferă specifică sărbătorilor de iarnă.
Team-managerul Ionel Popa şi antrenorul principal Nelu Stancea au mulţumit fotbaliştilor pentru evoluţia acestora în cadrul  echipei, iar viceprimarul Mihai Chirica a menţionat că formaţia de fotbal în sală CSMS Iaşi face parte din grupările care fac cu adevărat performanţă sportivă în străvechea capitală a Moldovei.
De asemenea, antrenorul Nelu Stancea a mulţumit suporterilor formaţiei moldave pentru susţinerea echipei, ei fiind reprezentaţi la întâlnirea cu Moş Crăciun de preşedintele ASEI, Sergiu Melinte, cel care a primit felicitări din partea team-managerului Ionel Popa şi pentru acţiunile sportive caritabile organizate în ultima perioadă, în Sala Polivalentă.
Au fost prezenţi la serbarea de sfârşit de an în cadrul echipei de futsal CSMS Iaşi jucătorii Marius Chiriac, Ioan Grigoraş – Radu Pisică, Narcis Cataramă (căpitanul formaţiei), Radu Guţu, Valentin Pricop, Victor Mandea, Andrei Despan, Bogdan Baboi, Alexandru Pricop, Eduard Săvoaia, Gabriel Pascu, Ştefan Marian, singurul absent (motivat) fiind Robert Spânu.
Alături de echipa ieşeană s-au mai aflat team-magerul Ionel Popa, antrenorul principal Nelu Stancea (secondat în campionat de Florin Nichifor), delegatul Ştefan Tudorache, ofiţerul de presă Dan Teodorescu, maseurul Eduard Apintiliesei, preparatorii fizici Cezar Honceriu şi Florin Trofin, cronometrorul de la masa oficială de arbitraj Bogdan Anton, directorul de la LPS Iaşi Ilie Gheorghică, managerul Cristian Dăscăleanu, invitatul special al serii fiind viceprimarul Mihai Chirica.
După binemeritata vacanţă de iarnă, sportivii de la echipa de futsal CSMS Iaşi se reunesc în după-amiaza zilei de 8 ianuarie 2015 la Sala LPS Iaşi din Dealul Copoului, pentru reluarea antrenamentelor.
În funcţie de buget, va urma şi un cantonament de pregătire într-o zonă montană din România, cu programarea a cel puţin două jocuri de pregătire cu echipele din zonă. În jurul datei de 25 ianuarie 2015 se reia Liga I de futsal, cu un meci extrem de dificil pentru CSMS Iaşi, care se va confrunta, în deplasare, cu actuala campioană naţională FC Autobergamo Fiat Deva.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu