vineri, 19 decembrie 2014

Patru gimnaste de la CSŞ Anghel Saligny Iaşi, în „TOP 10” la nivel naţional



CSŞ Anghel Saligny Iaşi

Federaţia Română de Gimnastică Ritmică a alcătuit în aceste zile clasamentul celor mai bune 10 sportive ale anului, un top dominat de gimnastele de la CS Olimpia Bucureşti şi CSŞ Anghel Saligny Iaşi, ambele cluburi cu câte patru performere in aceasta ierarhie.
S-a ţinut cont, fireşte, de rezultatele obţinute în competiţiile interne, dar mai ales în cele internaţionale, unde, de departe, Ana Luiza Filiorianu este lideră incontestabilă”, a declarat directoarea tehnică a FR Gimnastică Ritmică, Ştefania Chiriac, cea care, în cadrul Proiectului Pierre de Coubertin, a fost prezentă recent şi în sala de antrenamente a grupării ieşene din cartierul Bularga.
Iată cum arată clasamentul celor mai bune gimnaste, ale anului 2014, în viziunea FRGR:
1. ANA LUIZA FILIORIANU - CS Olimpia Bucureşti;
2. ALEXANDRA PISCUPESCU - CS Olimpia Bucureşti;
3. ANDREEA VERDEŞ - CSŞ Anghel Saligny Iaşi;
4. DIANA PAVEL - CSŞ Anghel Saligny Iaşi;
5. ADRIANA TEOCAN - CS Olimpia Bucureşti;
6. DENISA MAILAT - CS Olimpia Bucureşti;
7. LAURA ANIŢEI - CSŞ Anghel Saligny Iaşi;
8. ŞTEFANA POPA - CSS Anghel Saligny Iaşi;
9. SONIA ICHIM - CSM Arad;
10. DENISA STOIAN - CSM Ploieşti.
De menţionat că gimnastele Alexandra Piscupescu şi Adriana Teocan, ambele de la CS Olimpia Bucureşti, au anunţat spre sfârşitul anului 2014 că se retrag din activitatea sportivă de performanţă !
Anul 2014 a fost unul foarte bun pentru clubul nostru, care a cucerit în total 116 medalii, dintre care 61 de aur, 31 de argint şi 24 de bronz. Pe plan naţional am cucerit 79 de medalii, dintre care 46 de aur, 19 de argint şi 14 de bronz. În competiţiile internaţionale la care am participat am mai cucerit 37 de medalii, dintre care 15 de aur, 12 de argint şi 10 de bronz. Este un bilanţ bun spunem noi şi mulţumim sportivelor şi antrenorilor pentru implicare, la clubul nostru fiind în pregătire peste 140 de sportive, la toate categoriile de vârstă. Mulţumim, de asemenea, celor care ne susţin şi ne dau o mână de ajutor în realizarea performanţelor, Primăriei Municipiului Iaşi şi Fundaţiei Sportului ieşean, ISJ Iaşi, Colegiului Tehnic de Transporturi şi Construcţii din Iaşi. Mulţumim mass-mediei, în totalitatea ei, pentru promovarea clubului nostru”, ne-a declarat prof. Constantin Radu, antrenor coordonator la CSŞ Anghel Saligny Iaşi, alături de antrenoarele Cătălina Radu şi Oana Cozma.

* Andreea Verdeş şi Echipa de senioare – „Number One” la CSŞ Anghel Saligny Iaşi

CSŞ Anghel Saligny Iaşi şi-a întocmit la acest sfârşit de an 2014 propriile clasamente, în urma performanţelor reuşite de plan intern şi internaţional. Ele se prezintă astfel:
INDIVIDUAL:
1. Andreea Verdeş;
2. Ştefana Popa;
3. Laura Aniţei;
4. Diana Pavel;
5. Iustina Coşarcă şi Claudia Postu;
6. Mădălina Şufăru şi Roxana Brighenti;
7. Andra Ungureanu şi Denisa Isac;
8. Christiana Străinu;
9. Delia Ţurlui;
10. Daria Moisă.
ECHIPE:
1. Echipa de senioare (Diana Pavel şi Mădălina Şufăru);
2. Prima echipă de la categoria a II-a (Andreea Verdeş şi Ştefana Popa);
3. Echipa de la categoria a IV-a (Delia Ţurlui, Christiana Străinu, Denisa Isac, Iustina Coşarcă, Claudia Postu, Laura Aniţei);
4. A doua echipă de la categoria a II-a (Andra Ungureanu şi Daria Moisă);
5. Echipa de la categoria „Mica Gimnastă” (Crina Drăcşanu, Mădălina Manole, Cătălina Vornicu, Andreea Corduneanu, Cătălina Spiţelnicu, Laura Parasca).
Antrenorii galonatului club de gimnastică ritmică CSŞ Anghel Saligny Iaşi sunt profesorii Constantin Radu, Cătălina Radu şi Oana Cozma.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu