joi, 8 septembrie 2016

A început sesiunea de shakedown la Cotnari Rally Iaşi 2016. Maşina lui Florin Tîncescu, implicată într-un incident!



Cel mai important eveniment automobilistic din Romania a debutat oficial pe 8 septembrie 2016, la Iasi. Cotnari Rally Iasi programeaza astazi sesiunea de shakedown, in care pilotii pot face ultimele reglaje la masini inaintea startului propriu-zis al raliului. In timpul sesiunii de shakedown, masina pilotata de Florin Tincescu a luat foc in partea din fata, dar incendiul a fost repede potolit datorita interventiei oficialilor cursei si a masinii FIV (First Intervention Vehicle). Aceasta masina este dotata cu trusa de ajutor si paramedic. La fata locului au ajuns si pompierii, dar focul era deja stins. Pilotul Florin Tincescu si copilotul Sebi Itu se afla in afara oricarui pericol.
Masina, un Subaru Impreza, a fost avariata serios in partea din fata si a fost nevoie de tractarea ei in afara traseului. De altfel, masina de tractare era in start si a intervenit imediat pentru a elibera zona. In urma acestui incident, Florin Tincescu va abandona la Cotnari Rally Iasi.

* În nocturnă, SuperSpecială la Râpa Galbenă

Diseara, de la ora 20.10, este programat startul oficial al SuperSpecialei Cotnari Rally Iasi, de la Rapa Galbena. Inaintea startului, spectatorii pot asista la demonstratii facute de campionul national Vali Porcişteanu, care va evolua cu un Ford Focus RS, pentru spectacol. Va urma un moment inedit pentru lumea auto din Romania. Fanfara militara va cobori din fata balconului de la Rapa Galbena pana în rond si apoi pe strada Garii, încadrata de militari cu torte. Vor fi imagini nocturne spectaculoase. Dupa SuperSpeciala va urma concertul Deliei, pe scena din fata Casei de Cultura a Studentilor, timp de 90 de minute aproximativ. Vor mai urca pe scena si cativa artisti locali.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu